You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Friår i utlandet

Fair Machu Pichu

Ta et friår fra skole, og opplev den store verden!

Mange ønsker seg et friår etter videregående skole, før de tar fatt på høyere studier. Et avbrekk kan være en god investering, hvis du ikke er helt motivert for å fortsette studiene akkurat nå eller du ønsker erfaring innen et nytt felt. Ønsker du å komme helt tett på en kultur, bli kjent med et nytt folk, samtidig som du bidrar positivt på reisen, så anbefaler vi å delta på frivillig arbeid i friåret ditt!

Friår - Sør-Afrika

Du kan, slik som stadig flere unge, reise ut som frivillig med Projects Abroad. Vi arrangerer frivillig arbeid i 30 land i Afrika, Asia, Latin-Amerika, Sør-AmerikaStillehavet og Europa, og du kan velge blant hundrevis av ulike prosjekter.

Frivillig arbeid – mange prosjekter å velge blant

På frivillig arbeid i utlandet kan du velge blant en rekke med ulike prosjekter å jobbe med. Mange har hatt en drøm om å jobbe med barn på barnehjem, og det er mulig flere steder, men du kan også jobbe som frivillig på undervisningsprosjekter, sportsprosjekter, natur- og miljøprosjekter, medisin- og helseprosjekter og du kan jobbe frivillig med dyr.

Vi har lokale kontorer og samarbeider med flere lokale partnerorganisasjoner på alle våre destinasjoner, og derfor kan du være sikker på at vi finner et prosjekt som passer dine preferanser. På de fleste av våre prosjekter trenger du ingen spesielle kvalifikasjoner for å delta. Du må bare vise interesse, initiativ og pågangsmot.

Ny familie

Sport - Ghana

Når du jobber som frivillig vil du komme tettere på kulturen enn om du bare er på feriereise. Med noen få unntak så vil du som frivillig bo hos en lokal vertsfamilie. De tar vare på deg, dere spiser måltider sammen, og du vil veldig raskt ta del i deres hverdagsliv. Mange av våre frivillige har fått delta i store familiebegivenheter som fødselsdager, begravelser og bryllup i løpet av tiden med vertsfamilien.

Internasjonal vennegjeng

Som frivillig med Projects Abroad vil du treffe mange andre frivillige fra forskjellige land i tillegg til de lokale vennene du får deg. Vi plasserer vanligvis to eller frivillige sammen på bosted og arbeidsplass, men ønsker du å bo alene hos vertsfamilie så kan vi selvfølgelig også arrangere det. Å være frivillig er sosialt – alle ønsker seg nye venner underveis på reisen! Projects Abroad inviterer også jevnlig til sosiale aktiviteter for våre frivillige. Etter deltakelse på frivillig arbeid har du helt sikkert venner over hele verden.

Støtte og sikkerhet underveis

Dykkeprosjekt

En av hovedforskjellene på oss og andre organisasjoner er at vi har egne lokale kontorer i alle våre destinasjoner. Våre lokalansatte henter deg på flyplassen og følger deg til vertsfamilien din. Du vil også bli tatt med på en omvisning i lokalområdet ditt og presentert for jobbprosjektet ditt.

Projects Abroads personale kan kontaktes døgnet rundt, og de gir deg all den råd og veiledning du trenger. Har du hjemlengsel, så tar de gjerne en prat om det, trenger du et lokalt simkort til telefonen din, så hjelper de med det, og ellers så er de der for deg både med praktiske råd og annet du måtte trenge hjelp til.

Du velger selv hvor du ønsker å delta på frivillig arbeid, når du ønsker å starte oppholdet ditt, og hvor lenge du ønsker å bidra. Hvis du ønsker å reise videre ut i verden etter oppholdet ditt, eller du ønsker å kombinere to eller flere av våre prosjekter eller destinasjoner er selvfølgelig også dette mulig.

Et opphold på frivillig arbeid i utlandet er en opplevelse for livet. Du lærer mye om deg selv, får en rekke nye venner, blir kjent med en ny kultur, og du kan reise hjem med en visshet om at innsatsen din har betydd noe for et lokalsamfunn i et utviklingsland.

Her kan du se hvordan du går fram for å komme i gang med frivillig arbeid! Hvis du har spørsmål, så er det bare å kontakte oss

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.