You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvor kan jeg reise?

Du kan delta på frivillig arbeid i utlandet i en rekke land. Velg mellom Afrika, Asia, Latin-Amerika, Stillehavet og Europa. Her finner du en oversikt over hvilke land vi tilbyr. Les mer om hvilke muligheter du har i de ulike landene ved å klikke på landets navn.

Frivillig arbeid i Afrika

Reis som frivillig til et av de mest pulserende kontinenterne i verden – undervis i engelsk for skolebarn i Etiopia eller Marokko, arbeid med menneskerettigheter i TanzaniaGhana eller Togo, delta på dyrestell eller naturvernprogrammer i Sør-Afrika, Kenya eller Madagaskar, eller ha praksis innen menneskerettigheter i Senegal.

Frivillig arbeid i Asia

Med religioner og kulturer like forskjellige som asias landskap, tilbyr kontinentet en bredde av frivillige prosjekter som gjør det vanskelig å velge blant fantastiske reisemål. Hjelp til på et dagsenter i Filippinene, jobb på et sykehus i Nepal, arbeid med PR i Kina, lev med nomader i en familie i Mongolia, hjelp til med å bevare korallrev i Thailand, undervis engelsk i Laos eller IT i Sri Lanka eller arbeid med barn i BangladeshKambodsja, Myanmar eller Vietnam.

Frivillig arbeid i Stillehavet

Frivillige arbeidere på Fiji og Samoa kan kombinere meningsfylt arbeid med kritthvite strender i palmesus og grønne skoger. Du kan jobbe med blant annet undervisning, på barnehjem, barnehager og dagsentra, delta på et lokalsamfunnsprosjekt eller jobbe innen medisin.

Frivillig arbeid i Latin-Amerika

Fra øya Jamaica til de peruanske Andesfjellene eller jungelen i Mexico – Sør-Amerika har frivillige plasseringer som passer alle. Vi tilbyr en enorm bredde av ulike muligheter for frivillige. Du kan lære mer om Inka-kulturen og jobbe med dyr i Peru, jobbe med natur og miljø på Galápagosøyene i Ecuador, praktisere på sykehus i Mexico, jobbe på barnehjem i Bolivia, få erfaring fra folkehelsearbeid i Belize eller lære deg spansk i Argentina.

Frivillig arbeid i Europa

Lær deg mer om den fascinerende kulturen hos våre europeiske naboer i Romania. Delta i arkeologiske utgravninger, få praksis hos en lokalavis, assister en veterinær, tren et fotballag eller hva med et språkkurs i rumensk? I Italia kan du bidra i arbeidet med å ta imot og integrere flyktninger og migranter i den pågående flyktningkrisen.

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.