På grunn av den nylige uroen i Bangladesh, har vi besluttet å utsette lanseringen av våre prosjekter i landet. I mellomtiden anbefaler vi våre spennende og etablerte prosjekter i Nepal og Sri Lanka.

Ta kontakt med oss for å finne ditt neste reisemål.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Bangladesh

Våre prosjekter i Bangladesh er inntil videre stengt

Oversikt
  • Sted: Dhaka
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Lalbagh Fort og Dhakeshwari Temple

Klikk her for å se alle prosjekter i Bangladesh

Frivillig arbeid med Projects Abroad i Dhaka, Bangladesh Fantastisk fjellutsikt over Sajek Valley i Bangladesh

Bangladesh er et av verdens mest folkerike utviklingsland. Landet grenser til India og har en av verdens lengste strandlinjer og 50 viltreservater. Er du klar for å utforske hva dette mangfoldige landet har å by på?

Landet står dessverre ovenfor en rekke utfordringer som fattigdom, hungersnød og urban forurensing. Som frivillig med Projects Abroad kan du gjøre en forskjell for de sårbare og underprivilegerte lokalsamfunnene, enten du tar et friår, en pause fra karrieren, eller ønsker en ferie med mening.

Som Projects Abroad-frivillig kan du delta på en rekke ulike prosjekter, alt fra å gi barn pedagogisk støtte i barnehager, undervise i engelsk på ungdomsskoler til å ha en medisinsk praksisplass på et lokalt sykehus. Våre prosjekter og praksisplasser er tilgjengelige for alle som ønsker å gjøre en forskjell i et utviklingsland.

Projects Abroad i Bangladesh

et av de mange fantastiske Hindu templene i Bangladesh

Projects Abroad har eget kontor i hovedstaden, Dhaka. Byen går under navene Moskeenes by og Østens Venezia. Det er et kulturelt senter fylt av spennende arkitektur og et myldrende hverdagsliv. Dhaka tilbyr et fuktig, tropisk og behagelig klima.

Frivillige i Bangladesh bor hos lokale vertsfamilier som ønsker dem velkommen med brede smil, gjestfrihet og vennlighet. Her vil du bli en del av familien og lokalsamfunnet, og du har dermed alle forutsetninger til å lære mye om landets spennende kultur. Du vil nyte spennende lokal mat laget av vertsfamilien din, som tradisjonelle måltider av fisk og ris, og ulike typer lokal biryani.

Kanskje du plukker opp noe landets offisielle språk Bengali, som snakkes av 98% av befolkningen? Din vertsfamilie vil gledelig lære deg alt de kan om sin kultur og de vil gjerne høre om livet ditt hjemme i Norge.

Opplev mer!

Frivillige som bor og jobber i Dhaka vil få rikelig anledning til å utforske det spennende landet i fritiden og helgene. Noe av det man må få med seg er tempelet Dhakeshwari og Stjernemoskeen kjent som Lalbagh Fort, som ble bygget i 1678 av daværende visekongen av Bengal Prince Mohammad Azam. Andre ting verdt å få med seg i hovedstaden er nasjonalmuseet og museet for Liberation War, for å lære mer om landets interessante historie.

Noe vi av erfaring kan anbefale sterkt er å legge til noen ekstra dager eller uker etter prosjektet ditt for å reise litt lengre bort fra byen for å oppleve andre sider av det mangfoldige landet. Da er verdens lengste strand, Cox Beach, kanskje verdt et besøk?

Mulighetene er mange i det folkerike utviklingslandet. Er du klar til å oppleve hva Bangladesh har å by på?

Dine muligheter for frivillig arbeid i Bangladesh

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Gruppereise med frivillig arbeid i utlandet for deg over 19 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.