Våre prosjekter er dessverre stengt inntil videre. Vi anbefaler at du vurderer våre prosjekter i Sri Lanka eller Nepal, hvis du ønsker å utforske denne delen av verden.


Kontakt oss, hvis du ønsker at vi skal gi deg beskjed når vi igjen sender frivillige til India.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i India

Våre prosjekter i India er stengt inntil videre.

Oversikt
  • Sted: Jaipur
  • Boform: Vertsfamilie eller eget bosted for frivillige
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Agra (Taj Mahal) og Rajastan

Klikk her for å se alle prosjekter i India

Kart over destinasjon for frivillige prosjekter med Projects Abroad i Jaipur, Nord-India Volunteer in India

Å arbeide som frivillig i India er å oppleve en livsstil som er helt ulik den du kjenner hjemmefra. India er et eventyr av farger, lukter og smaker, hvor hverdagslige ting oppleves som et lite eventyr. Historie, arkitektur og kultur viser seg fra sitt aller mest mangfoldige i dette vakre landet.

En indisk mann som selger matvarer langs gaten i India

India er verdens syvende største land, men har den nest største befolkningen, noe som vises i de overbefolkede byene. Den indiske kulturarven er sterk, spesielt i høylandet og i skogsområder. Økonomisk har India tatt med seg de positive elementene fra sin fortid som britisk koloni, og har derfor en godt utbygd infrastruktur som den sterkt voksende befolkningen stadig tester kapasiteten til.

Landets kulturarv kan dateres så langt som 5000 år tilbake. Det finnes femten offisielle språk, deriblant engelsk, et variert utvalg religioner og åndelige praksiser, utallige typer scenekunst, fargerike festivaler, tradisjoner og variasjoner på alle mulige måter. 

Våre prosjekter i India er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren. Her har vi også egne Ungdomsfrivillig-prosjekter om sommeren.

Projects Abroad i India

Det vakre Galtaji-tempelet i Jaipur, India

I India har Projects Abroad hovedkontor i Jaipur, også kjent som "Den rosa byen". Gamlebyen i Jaipur har vakre templer, sydende basarer, kuer som spankulerer i gatene og gateselgere som frister med varer i alle slag. Utenfor byen finner du fantastiske fort, slik som Amber Fort, som du kan besøke på fritiden. Til tross for Indias enorme størrelse vil du oppleve et sterkt samhold i Jaipur. Du vil bli tatt i mot som et medlem av den familien du bor hos og du vil fort finne deg til rette på prosjektet.

Opplevelser i India

På fritiden eller etter avsluttet frivillig arbeid er det enkelt å reise rundt i India. Landet bindes sammen av en godt utbygget jernbane og en mengde busser som tar deg fra sted til sted. Fra de høye Himalayafjellene som markerer Indias nordlige grense, gjennom sletter, ørkener og tropiske regnskoger, er dette et land med storslåtte gamle templer og fargerike stammelandsbyer.

I nord-India vil du kunne oppleve mange av de kjente turistseverdighetene, som majestetiske Taj Mahal i Agra, nasjonalparken Ranthambore, kjent for sine tigre, den vakre innsjøen i Pushkar og Udaipur, kanskje Indias mest romantiske by.

Dine muligheter for frivillig arbeid i India

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Friår i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.