You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Peru

Oversikt
 • Sted: Sacred Valley, Puerto Maldonado
 • Boform: Vertsfamilie, frivillighus på Natur & Miljø-prosjektet
 • Lengde: Fra 1 uke
 • Startdatoer: Fleksibelt
 • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
 • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
 • Spesielle opplevelser: Machu Picchu, Titicacasjøen, Colca Canyon, Huascarán nasjonalpark

Klikk her for å se alle prosjekter i Peru

Kart over prosjektplasseringer i Urubamba, Cusco, Huyro og Taricaya i Amazonas, Peru Volunteer in Peru

Ved siden av å jobbe frivillig i Peru, lokker kanskje både naturen og kulturen deg til dette fascinerende landet. Peru er fullt av fantastisk landskap – Amazonas regnskog, Andesfjellene, innsjøer, vulkaner, ørkener og en fantastisk kystlinje. Legg så til arven etter Inkaene og en levende moderne kultur som blander det opprinnelige med det koloniale, og du får en storslagen blanding som er unik for Peru.

I Peru kan du delta på disse prosjektene:

 • Undervisning
 • Natur og miljø
 • Barn og ungdom
 • Sport
 • Medisin
 • Tannhelse
 • Sykepleie
 • Ernæring
 • Barsel og fødeavdeling
 • Inka & Wari-prosjektet.
Du kan også ta språkkurs i spansk og quechua.

Våre prosjekter i Peru er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Peru

Projects Abroad i Peru ligger i byen Urubamba, dypt inne i Inkaenes hellige dal. Dette er det perfekte stedet å bli del av den søramerikanske kulturen, prøve lokal mat og danse deg gjennom natten. Våre frivillige på natur og miljøprosjektet Taricaya bor på selve prosjektet, inne i regnskogen, en tur oppover elven fra Puerto Maldonado.

De fleste av Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, og det gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Peru og komme tett på folk og kultur. Fra våre ansatte vil du få gode råd om hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Deltakere på natur og miljøprosjektet i Amazonasregnskogen bor på selve prosjektet, i egne hus for de frivillige.

Opplevelser i Peru

Frivillig som observerer fugler på natur- og miljøprosjektet i Peru

I Peru er det ikke vanskelig å fordype seg i den lokale kulturen. Du kan glede deg til å smake på lokale drikkevarer, mens du spiser den lokale delikatessen: marsvin! For dem som synes dette er i meste laget, er også den peruanske retten ceviche verdenskjent.

Fra Urubamba er det enkelt å besøke Cusco og Machu Picchu. Du kan også rafte på Urubambaelven eller se tradisjonell dans og teater. Er du lysten på et heftig adrenalinkick, kan du klatre og trekke i Andesfjellene, som er et av de beste stedene i verden for dette. Du kan også tilbringe en helg med å utforske de gåtefulle Nazcalinjene eller kanskje dra på båttur på Titicaca, verdens høyesteliggende innsjø.

Hvis du deltar på regnskogsprosjektet vårt, kan du vende tilbake til sivilisasjonen i den nærmeste byen Puerto Maldonado i helgene. Puerto Maldonado er en dynamisk by med omkring 25 000 innbyggere. Du kan også bruke fritiden din på vannveien og reise til Sandoval-sjøen, hvor du kan fiske, nyte den flotte naturen og treffe de lokale innbyggerne.

Selv om Peru ligger perfekt plassert for reiser rundt i Sør-Amerika, vil du raskt oppdage at landet har så mye å by på at du ikke vil ha lyst til å reise videre, men heller utforske Peru!

Hva venter du på? Peru venter på deg!

Dine muligheter for frivillig arbeid i Peru

Ungdomsfrivillig 16-19 år i Peru

Sommerfrivillig 19+ i:

Voksenfrivillig 50+ i Peru

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Fiji Gjenoppbygging
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.