You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Flyreise

Projects Abroad har mer enn 20 års erfaring med å arrangere reisene til våre frivillige. Å lete etter flybilletter på internett kan være en tidkrevende, overveldende og frustrerende prosess. Vi kan hjelpe deg å finne trygge, fleksible og praktiske billetter, uansett hvor lang eller komplisert reiseruten din måtte være.

Fordeler med å booke flybilletter gjennom Projects Abroad

Vårt erfarne Travel Team tilbyr personlig service og høy kompetanse i å arrangere reiser. Våre ansatte kjenner våre destinasjoner godt og vet hva som er den beste måten å komme seg dit.

Her er noen av fordelene med å bestille billettene dine gjennom Projects Abroad:

 • Dette er en personlig, rask og effektiv service, og våre ansatte tar hensyn til dine behov og ønsker
 • Vi bruker alltid pålitelige flyselskaper
 • Vi booker alltid fleksible flybilletter når det er mulig
 • Vi tilrettelegger mellomlandinger og korresponderende fly automatisk
 • Vi sørger for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer, bagasjekrav, tidssoner, mellomlandinger, og ellers hva du må være forberedt på fram til avreise
 • Vi velger korte ruter og ventetider mellom flyvninger
 • Om mulig, vil vi sørge for at du flyr sammen med en annen frivillig (dette er særlig nyttig hvis det er første gang du reiser alene, for eksempel for Ungdomsfrivillig 16-19)
 • Noen av destinasjonene hvor vi jobber er små og benytter flyplasser som det kan være vanskelig å finne billetter til på internett. Våre ansatte sørger for at du alltid kommer deg til rett ankomststed.
 • Hvis du ønsker å reise på egenhånd før eller etter ditt opphold på frivillig arbeid, så kan vi ordne billetter til hvor som helst i verden du måtte ønske å reise
Alle våre frivillige har tilgang på et 24-timers nødnummer.

Priser

Her kan du se våre priser på flybilletter på reiser fra Norge (Oslo). Kontakt oss, dersom du ønsker å reise fra en annen flyplass enn Oslo Gardermoen.

Hvis du skal reise på egenhånd i andre land før eller etter ditt opphold på frivillig arbeid, vil prisen være annerledes enn det du finner på nettsiden vår. Uansett hvilke planer du har kan vi planlegge hele reisen din. Fortell oss hvor du vil reise, og vi vil komme med forslag til flyreise.

Hvordan fungerer dette?
Å booke flybilletter gjennom oss er enkelt og bekymringsfritt. Vi holder oversikten over alle detaljer, slik at du kan bruke tiden på å forberede deg til reisen din.

Slik fungerer det:

 1. Når du søker, krysser du av i søknadskjemaet for at du ønsker at vi skal arrangere reisen din
 2. Du blir godkjent som frivillig med Projects Abroad
 3. Vi sender deg forslag til reiserute og pris
 4. Hvis du ønsker å gjøre endringer til reiseruten gir du oss beskjed, og vi sender et nytt forslag, helt til du er fornøyd.

Vi finner en reiserute som møter alle dine ønsker og behov. Book flybillettene dine med Projects Abroad i dag!


Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.