You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad - vår historie

På begynnelsen av 1990-tallet ønsket noen studenter i England å ta seg et friår fra studiene, men dette var ennå ikke veldig vanlig. De henvendte seg til sin geografi-professor, Peter Slowe, for å høre om det fantes muligheter for å jobbe og reise i Europa. Det var vanskelig å finne en kombinasjon av reise og jobb til studentene, så Peter Slowe tok saken i egne hender og organiserte arbeid som engelsklærere i Romania for studentene via sine kontakter der. Det var starten på Projects Abroad i 1992. Interessen for frivillig arbeid fortsatte å vokse, Projects Abroad gjorde det samme, antall destinasjoner økte, og i dag er vi representert over hele verden. De frivillige i dag jobber på langt flere felter enn engelskundervisning.

Vi har nå over 20 ansatte på hovedkontoret i West Sussex – ikke langt fra universitetet der Peter Slowe tidligere underviste. Og med snart 700 fast ansatte i våre prosjektland over hele verden, og 215 ulike prosjekttyper å velge mellom er vi nå ledende i vår bransje.

Projects Abroad i Norge

Projects Abroad Norge startet opp i januar 2010 med egen hjemmeside på norsk, og i 2011 åpnet vi eget kontor i Oslo sentrum. Her jobber i dag to personer; landdirektør Kristina Lie-Hagen og prosjektrådgiver Veronika Reinhaug. Kristina har over 15 års erfaring fra arbeid med kulturutveksling og frivillig arbeid, mens Veronika har vært frivillig på et av prosjektene våre i Kenya. Vi svarer med stor glede på spørsmål og veileder potensielle frivillige til våre spennende prosjekter verden over. 

Ta gjerne kontakt på info@projects-abroad.no, livechat eller på telefon 47 46 92 84, så finner vi ut hvilke destinasjon og prosjekt som passer aller best for deg.

Projects Abroad-gruppen

Teaching Abroad Limited, Projects Abroad (Europe) og Teaching Abroad Travel Limited er alle medlemmer av Projects Abroad-gruppen. Alle firmaene er registrerte i England.

Vil du vite mer om oss? Her kan du lese mer om frivillig arbeid i utlandet og hvilke resultater vi har oppnådd!

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.