Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Arkeologi

Projects Abroad-frivillige på arkeologiprosjekt i Romania

Kom tett på kultur og histore mens du bistår lokale arkeologer i Peru og Romania! På våre arkeologiprosjekter vil du få varierte erfaringer og bidra til større forståelse for fortidens sivilisasjoner.

Klikk her for å velge destinasjon for Arkeologiprosjekt

En gruppe frivillige har klargjort et utgravningsfelt

Mye av arkeologiarbeidet utføres i felt - en betydelig del av studiene og selve arbeidet foregår ved utgravinger, på laboratorier og på museer. Som frivillig innen arkeologi vil ditt arbeid fordele seg mellom utgraving av ruiner, analyser av funn, museumspresentasjoner og arbeid i lokalsamfunnet.

De frivilliges engasjement er uunnværlig på disse prosjektene. Ressursene i et utviklingsland er meget begrensede, så energiske og motiverte frivillige blir ønsket velkommen med glede. Ofte kombineres våre arkeologiprosjekter med språkkurs eller andre prosjekter i samme land, og slik vil du ha mulighet til å komme enda tettere på kulturen og folket i landet du arbeider frivillig i.

Hva kan jeg forvente?

Frivillige undersøker et funn på arkeologiprosjektSom frivillig på arkeologiprosjekt vil du lære mye om utdødde sivilisasjoner. For eksempel kan du i Romania være med å rekonstruere mange aspekter av middelalderens hverdagsliv gjennom spor, undersøkelser og praktisk arbeid.Du vil arbeide sammen med de fremste spesialistene innen periodene fra neolitisk til og fram til middelalderen og lære av deres ekspertise og erfaringer.

Du vil også utforske området rundt Transylvania, hvor ruinene i Karpatene allerede har ført til bemerkelsesverdig informasjon fra denne tiden, da den beryktede Vlad-the-Impaler levde; mannen som inspirerte til Dracula-legenden.

Du kan også delta på vårt Inka & Wari-prosjekt i Peru, hvor du gjennom en kombinasjon av fysisk og stillesittende arbeid hjelper til med å frembringe mer informasjon og kunnskap om den fascinerende inka og wari-kulturen.

Arkeologi-prosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲