You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Barn & Ungdom på Madagaskar

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Andasibe
  • Typer PROSJEKTER: Barneskole og ativiteter med barn etter skoletid 
  • ROLLE: Hjelpe lokale lærere med de yngste på barneskolen, og ta hånd om barn og aktivisere dem kreativt og fysisk etter skoletid
  • Boform: Vertsfamilie og gjestehus
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

På Madagaskar kan du gjøre en innsats for vanskeligstilte barn både på skolen og etter skoletid. Som frivillig vil du bidra med entusiasme og stå-på-vilje og du vil bli satt stor pris på av lokalbefolkningen. Er du klar for unik erfaring?

Du trenger ingen forkunnskaper eller tidligere erfaringer for å delta på prosjektet. Det viktigste er at du er engasjert, initiativrik og er glad i å ta i et tak.

Barn & Ungdom på Madagaskar

Barn og Ungdom på Madagaskar

 

Projects Abroad jobber med flere lokale barneskoler, som ofte har få ressurser, og svært mange elever i forhold til lærere. På formiddagen vil du assistere lærere for å kunne gi en-til-en-undervisning, eller jobbe i små grupper. Som frivillig vil du være med på å bidra til at flere barn får oppmerksomhet og tilrettelagt undervisning i løpet av skoledagen, og hindre at flere blir hengende etter. 

Du vil også være med å arrangere aktiviteter for barn som kommer fra underpriviligerte familier, etter skoletid. Disse plasseringene er ofte underbemannede, og har begrensede ressurser. Det er derfor stort behov for frivillige for å kunne gi best mulig hjelp og omsorg til disse barna. Som frivillig vil du være et ekstra sett hjelpende hender som assisterer de lokalt ansatte med daglige gjøremål og arbeidsoppgaver, slik at de har tid til å gi barna den oppmerksomheten og oppfølgingen de har behov for. 

Disse aktivitetene etter skoletid hjelper barna å holde seg opptatt, men er også et trygt sted for dem å lære og å ha det gøy. Aktivitetene blir skreddersydd til dine ferdigheter. Du kan spille ballspill som fotball eller basketball, hjelpe barna og utvilke sine amarbeidsferdigheter eller starte engelsk undervisning. Husk at det er bare fantasien som setter grenser! Barna er i alderen 3-8 år, men noen ganger kan elever opp til 15 år også delta. 

Enten du hjelper barn med å lære og lese, spiller fotball med dem, eller lærer dem en ny lek, vil tiden og oppmerksomheten du gir dem være svært gunstig for barna. Alle ferdigheter du har å by på er svært velkomne. De lokalt ansatte vil være positive til alt du foreslår av aktiviteter og de vil være svært takknemlige for det arbeidet du legger ned. 

Din rolle som frivillig

De viktigste elementene du kan tilby som frivillig er sosial utvikling, tettere oppfølging og støtte. Du vil jobbe mandag til fredag, og dermed har du helgene fri til å utforske den spektakulære øya du befinner deg på.

Projects Abroad hjelper gjerne sine frivillige dersom de trenger ekstra materiell eller hjelp til noe på plasseringen sin. Kanskje dere har behov for maling eller malerkoster til en kunstaktivitet, eller dere ønsker å arrangere en dag for alle de frivillige på Madagaskar for å pusse opp en lekeplass? Vi tar mer enn gjerne imot forslag og idéer fra deg dersom det kan gjøre en positiv forskjell for livene til de barna du jobber med.

Du kan delta på dette Barn & Ungdom-prosjektet kun for to uker dersom du ikke har mer tid til rådighet. Selv om du vil få verdifull kulturell innsikt, og vil gjøre en god innsats på prosjektet, må du være klar over at ditt bidrag ikke vil ha like stor innvirkning som dersom du deltar over en lengre periode.

Er du klar for å jobbe frivillig på verdens fjerde største øy?

Madagascar Care Management Plan
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.