You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Barn & Ungdom i Togo

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Lomé
  • Typer prosjekter: Barnehjem, dagsenter, barnehager
  • Alder på barna: 0-18 år
  • Størrelser på gruppene: 8-60
  • Rolle: Arbeide mot målene i Care Management Plan, inkl. pedagogiske aktiviteter og gruppeaktiviteter, gi emosjonell støtte og skape bevissthet rundt og forbedre generell hygiene
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Togo har mange flere foreldreløse og gatebarn enn det dårlig utviklede velferdssystemet er i stand til å håndtere. Dette merkes også på de barnehjemmene og andre institusjonene som eksisterer - de ansatte har problemer med å sørge for at de begrensede ressursene de har strekker til, slik at barna får nødvendig mat, klær og utdanning. Mange barn per ansatt betyr også at det blir lite tid til å se og ivareta hvert enkelt barn slik de gjerne skulle ønsket. Som frivilig kan du tilby omsorg og oppmerksomhet, noe som er viktig for at disse barna skal få en så normal oppvekst som overhodet mulig.

Frivillig hjelper barn med å bære bøtter med vann i Togo

Våre prosjekter med barn og ungdom i Togo ligger i og omkring hovedstaden Lomé. Mange av landets mest sårbare barn ender opp her. Barnehjemmene er privateide og varierer i størrelse. Noen er hjem for yngre barn mens andre tar seg av eldre barn og ungdom.

Din rolle som frivillig

Frivillig og barn som jobber på kunstprosjekter på et dagsenter i Togo

Som frivillig tar du del i daglig stell, leker med barna og prøver å bringe litt ekstra glede inn i deres liv. Å lære dem om viktigheten av god hygiene og gode manerer er en viktig del av arbeidsoppgavene. Innimellom kan du ta med noen barn på en utflukt eller hjelpe til med leksehjelp. Har du noen spesielle interesser, som for eksempel sport eller kunst og håndverk, kan du få mulighet til å lære bort dine ferdigheter til barna.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Care Management Plan.

Uansett hvilken plassering du jobber på i Togo må du være forberedt på utfordringer. Mange av barna har stort behov for oppmerksomhet, enkelte har helseproblemer mens andre igjen trenger ekstra oppfølging på grunn av funksjonshemminger.

Våre frivillige bidrar ved å være sammen med barna, leke med dem og gjøre hverdagen deres hyggeligere. Enten du hjelper de eldre barna med hjemmelekser eller leker med de yngre, vil du være en viktig del av utviklingen deres.

Det er mulig å delta på dette prosjektet i kun to uker dersom du ikke har tid til å jobbe frivillig i fire uker eller mer. Du må i så fall være klar over at du vil kunne få et lite innblikk i kulturen og jobbe intensivt med lokalbefolkningen i en kort periode, men du vil ikke nødvendigvis bidra til lokalsamfunnet på samme måte som en som arbeider frivillig i en lengre periode.

Dersom du har spesielle interesser eller ferdigheter vil vi gjerne høre om det når du søker slik at du kan få mulighet til å bruke dine evner på prosjektet. Gi oss også beskjed dersom du har erfaring innenfor dette feltet.

Togo Care Management Plan
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.