Projects AbroadProjects Abroad


Frivillig Arbeid på Hiv/Aids-prosjekt i Nepal

Oversikt

Frivillige som deltar på vårt Hiv/Aids-prosjekt vil jobbe med en lokal organisasjon som i hovedsak har fokus på barn under 10 år. Målet med prosjektet er å hjelpe disse sårbare barna som lever med hiv og aids med behandling, omsorg og støtte.

Din rolle som frivillig

Frivillige som maler en dør i en bygning brukt av hiv/aids-prosjektet i Nepal

Som frivillig vil du jobbe med programmet, the New Life Center, som drives av organisasjonen Friends of Needy Children. Dette omsorgs- og støtteprogrammet tar vare på barn som er smittet av sykdommen, og ofte også mødrene deres, uten å ta betalt for det.

Du vil ha en tilsvarende rolle som på barn- og ungdomsprosjektet, og du vil jobbe med pedagogiske aktiviteter for barn med hiv/aids. Aktivitetene kan være lærerike spill, sanger, høytlesing og en-til-en undervisning i engelsk og andre skolefag. Du vil også lære barna om personlig hygiene som viktigheten av håndvask og tannpuss.

På ettermiddagen, når barna hviler, kan du hjelpe de ansatte med vasking, oppdatering av dokumenter og planlegging av de daglige aktivitetene.

Du arbeider vanligvis mandag til fredag fra kl. 10-15. Ditt bidrag vil bli satt stor pris på og det vil ha en positiv innvirkning på barnas liv.

Dersom du ønsker å arbeide på dagsentre eller sentre for barn med spesielle behov kan du se nærmere på vårt barn- og ungdomprosjekt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲