Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Praksisplass innen Business 

En gruppe av Projects Abroad-frivillige deltar på businessprosjektet i Shanghai i Kina

Med et business-internship  fra utlandet får du verdifull arbeidserfaring, en CV som vil skille seg ut i mengden og mange nye kontakter. Prosjektene er til for deg som gjerne vil arbeide i et utenlandsk firma, og som vil få erfaring fra nåværende eller framtidig fagfelt

Klikk her for å velge destinasjon for ditt Business-prosjekt

Frivillig på business internship på jobb på et kontor utenlands

Hver praksisplassering eller internship vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og bedriftens behov. Tidligere erfaringer, kvalifikasjoner, utdannelse og framtidsplaner er vurderinger som vektlegges når vi skal finne et internship til deg. Vi ber deg derfor ved søknaden din, om å legge ved din cv og et personlig brev der du redegjør for hva slags type organisasjon eller bedrift du ønsker å praktisere ved

Projects Abroad tilbyr praksisplasseringer/internship innenfor følgende områder:

  • Markedsføring
  • Personal (HR)
  • PR
  • Regnskap
  • Kommunikasjon
  • IT
  • Finans

Første dag i ny jobb vil du bli presentert for din egen veileder, som vil vise deg rundt på arbeidsplassen og jobbe tett med deg gjennom hele praksisperioden. Projects Abroads lokale personal er heller aldri langt unna om det er noe du ønsker å diskutere eller ta opp.

Frivillig med lokalt ansatte på et businessprosjekt utenlanda

Uansett hvor du tar ditt internship, så vær forberedt på utfordringer. Du vil bli involvert i det daglige arbeidet på kontoret, alt fra å være i kontakt med kunder, arbeide med konsulentoppdrag, rekruttere nye prosjekt, samt å delta på møter og konferanser. Arbeidstiden er vanligvis normal kontortid.

Som på andre prosjekter vil du også som deltaker på et business-prosjekt bo hos en lokal vertsfamilie, og komme tett på et lands kultur. Vi tilbyr plasseringer i Shanghai i Kina og Ulan Bator i Mongolia, og har valgt disse destinasjonene spesielt fordi de regnes som noen av de mest dynamiske og voksende økonomiene i verden.

Uansett hvor du arbeider, blir du ønsket varmt velkommen og arbeidet ditt vil bli verdsatt. Et internship med Projects Abroad i utlandet vil gi deg et enestående innblikk i forretningsverdenen og et utviklingslands økonomi, kultur og mennesker.

 

Business-prosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲