Projects AbroadProjects Abroad

Business internship i Costa Rica

Oversikt
 • Sted: Heredia
 • Rolle: Assistere lokale entreprenører med utvikling av bedriftenes forretningsplaner
 • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og ha fullført minst ett år studier innen business eller ledelsesfag, eller ha ett års relevant erfaring
 • Boform: Vertsfamilie
 • Lengde: Fra fire uker
 • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på vårt businessprosjekt i Costa Rica har du spennende muligheter til å jobbe direkte med lokale gründere for å hjelpe dem med utvikling og styrking av deres små bedrifter. Projects Abroad samarbeider med kommunen og utdannings-institusjoner for å identifisere gründere som har behov for hjelp med å utvikle sine små forretninger eller å få fart på forretningsidéene sine.

Vi arbeider med et mangfold av bedrifter, der ingen er like. Gründere som våre frivillige har jobbet med består av blant annet håndverkere, restauranter og butikkeiere.

Disse personene er avhengige av sin bedrift for å kunne forsørge seg selv og sine familier. Som frivillig har du muligheten til å dele kunnskapen, evnene og erfaringer dine med disse gründerne. Etter en vurderingsperiode vil Projects Abroad også tilby gründere små lån som de over tid og med veiledning vil kunne betale tilbake.

Din rolle som frivillig

Frivillig og eier diskuterer business planer

Som frivillig vil du jobbe under veiledning av Projects Abroads prosjektveileder i Heredia for å sikre at de som deltar i programmet får muligheten til å realisere forretningsidéen sin. Vi jobber med forskjellige typer bedrifter, og ikke to prosjekter er like. Tidligere frivillige har jobbet med gründere innen håndverkere, restauratører og butikkeiere.

Timeplanen din vil være fleksibel, og du vil bruke store deler av tiden din til å jobbe selvstendig eller hjemmefra. Du bør ha stor motivasjon og være entusiastisk rundt å få ting gjort. Du vil ha en variert arbeidshverdag der typiske oppgaver går ut på å:

 • Skrive, lese gjennom og oppdatere forretningsplaner
 • Utvikle markedsførings- og annonseringsstrategier
 • Gjennomføre økonomisk analyse
 • Merkevarebygging
 • Oppfølging og veiledning av gründernes arbeid
 • Gjennomføre regelmessige møter med gründerne og Projects Abroads veileder
 • Gi generell veiledning rundt det å drive forretning

Dersom du har kunnskap eller interesse innenfor et spesielt område så gi oss beskjed om dette.

Timeplanen din vil være fleksibel og du må forvente å gjøre noe selvstendig arbeid. Du bør være i stand til å motivere deg selv, og sette pris på å ta initiativ til gjennomføring av arbeidsoppgaver.

Frivillig hjelper til i butikk med håndlagde produkter

Ved å jobbe på dette prosjektet vil du få en unik innsikt i prosessen med å utvikle og starte små bedrifter i et annet land. Du vil også få kjennskap til hvordan riktig støtte og veiledning, sammen med mikro-kreditt kan hjelpe mennesker å løfte seg selv ut av fattigdom og skape seg selv en trygg fremtid. Samtidig vil du selv få erfaring med å bo og jobbe i helt annerledes miljø enn det du er vant med, oppleve en helt annen måte å leve på og få innsikter og erfaringer som vil være nyttige å ta med seg videre i livet. Å jobbe på dette prosjektet vil være en givende, så vel som en utfordrende opplevelse.

Businessprosjektet går hele året med unntak av to uker i jule- og nyttårstiden og i påskeuken. Ideelt sett har du som ønsker å delta på dette prosjektet en sterk interesse for forretningsdrift og entreprenørskap. Du har også minimum ett års erfaring eller studier innen business eller ledelsesfag. I tillegg er det viktig at du er fleksibel, har gode kommunikasjonsegenskaper og er interessert i å lære.

For å kunne kommunisere med gründerne og lokalbefolkningen i de områdene de jobber må frivillige på dette prosjektet ha gode spanskkunnskaper. Du kan gjerne friske opp språkkunnskapene dine gjennom et spansk språkkurs i forkant av prosjektarbeidet.

Alle våre frivillige på prosjekter i Costa Rica har mulighet til å legge til et 7-dagers natur- og miljøprosjekt på slutten av sitt hovedprosjekt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲