Projects AbroadProjects Abroad

Business-internship i Mexico

Oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Webdesign og programmering, IT, mediaproduksjon, markedsføring, kommunikasjon, PR, forretningsrådgivning
  • Rolle: Delta i de daglige aktivitetene i en lokal organisasjon (NGO)
  • Krav: Frivillige må være fylt 17 år, og ha middelsk gode spanskkunnskaper
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

På vårt businessprosjekt i Mexico vil du jobbe på en internshipplassering hos en meksikansk organisasjon (NGO) i Guadalajara.

Uansett om du har et friår mens du venter på å bli tatt opp til studier innen business eller du har som mål å få jobb i forretningsverdenen, vil et businessprosjekt i Mexico gi deg unik arbeidserfaring som vil hjelpe deg til å skille deg ut fra mengden når du skal søke jobber senere.

Hvilke muligheter finnes på dette businessinternshipet?

Frivillig hjemme hos vertsfamilien sin i Mexico med Projects Abroad

Når du deltar på et businessinternship i Mexico vil du jobbe side om side med lokalt ansatte i et rådgivningsfirma, som spesialiserer seg på markedsføring, merkevarebygging, bedriftskommunikasjon og krisehåndtering. Deres klienter inkluderer private firma, ikke-statlige organisasjoner (NGO), og forskjellige offentlige organisasjoner. Du vil bistå konsulentene på enkeltsaker fra klientene, avhengig av dine erfaringer og interesser, og pågående prosjekter i perioden du deltar. 

Gi oss beskjed når du søker dersom du har tidligere erfaring innen spesielle fagfeltet, og dersom du har preferanser i forhold til felt du vil jobbe med.

Hvordan er din rolle på en business internshipplassering?

Frivillig prøver en sombrero på gaten i Mexico under sitt opphold på frivillig arbeid

Du vil få sjansen til å ta del i de daglige aktivitetene i organisasjonen. Det kan være møtevirksomhet, planlegging av arrangementer, kampanjer og publikasjoner. Du oppfordres til å komme med innspill, forklare hvordan ting gjøres her hjemme og praktisere spansken din. Det vil settes pris på at du er tilpasningsdyktig og lærevillig.

Under oppholdet ditt forventes det at du er presis, profesjonell og at du står på i arbeidet. Du vil måtte jobbe 35 timer ukentlig i snitt, vanligvis mandag til fredag. Frivillige må være fylt 17 år, og ha middelsk gode spanskkunnskaper for å delta på dette prosjektet. Dersom du ikke snakker spansk fra før, eller ønsker å friske opp kunnskapene, kan du delta på et av våre spanskkurs i forkant av businessprosjektet.

På din første arbeidsdag vil du få tildelt en veileder som vil gi deg råd og støtte underveis. Du vil også være i kontakt med våre lokale Projects Abroad-ansatte dersom det er noe du lurer på. 

For å kunne delta på dette prosjektet må du sette av minimum fire uker.

Frivillige som vurderer å bli med på businessprosjekt bør også vurdere å bruke sine foretningsmessige ferdigheter til å hjelpe en lokal NGO gjennom å delta på vårt prosjekt med Internasjonal Utvikling i Mexico.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Mexico har nå muligheten til å delta på vårt 7-dagers Natur- og Miljøprosjekt på slutten av det opprinnelige prosjektet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲