Projects AbroadProjects Abroad

Business-internship i Sri Lanka

Oversikt
  • Sted: Colombo
  • Type plassering: Opparbeide seg verdifull erfaring innen business i et hektisk forretningsmiljø
  • Rolle: Markedsføring, PR, HR, regnskap og finans
  • Krav: Frivillige må ha fylt 18 år
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra tolv uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillige som velger å ta del i vårt businessprosjekt på Sri Lanka får muligheten til å jobbe i en av de mest spennende økonomier i verden.

Prosjektet passer godt for deg som enten har et friår fra studier, som venter på å bli tatt opp til studier innen business, eller dersom du rett og slett er ute etter å jobbe i en hektisk bransje hvor det settes krav til kunnskap og erfaring innen business. Vi har flere forskjellig plasseringer i Sri Lanka, avhengig av dine evner og ønsker.

Hvilke muligheter har du på businessprosjektet?

To forretningsmenn på jobb på en business internship-plassering på Sri Lanka

Alle våre plasseringer ligger i den travel hovedstaden, Colombo. Byen er landets handelshovedstad og en av de raskest voksende byene i Asia. Mange forretnignsmuligheter er under utvikling nettopp her.

Businessplasseringen fokuserer i hovedsak på markedsføring, PR, HR, regnskap og finans. Dersom du er interessert i andre forretningsområder kan du ta kontakt med oss for å undersøke hvilke muligheter som finnes.

Hvordan er din rolle som frivillig?

Som frivillig på dette prosjektet vil du kunne bidra med konstruktiv hjelp på flere ulike prosjekter. I løpet av oppholdet ditt forventes det at du er punktlig, profesjonell, hardtarbeidende og villig til å tilpasse deg til det lokale arbeidsmiljøet. Arbeidstiden er vanligvis mandag til fredag, og du vil måtte jobbe 25 - 40 timer ukentlig. Forretningsspråket på Sri Lanka er engelsk.

Første dag på arbeidsplassen vil du få tildelt en veileder som vil gi deg råd og støtte underveis. Han eller hun vil også gi deg en kort introduksjon til bedriften. Du vil selvfølgelig også ha kontakt med våre lokale Projects Abroad ansatte til enhver tid.

Arbeidsoppgavene dine vil variere ut fra hvilken plassering du jobber på. Uansett må du være forberedt på en utfordring! Du vil bli behandlet på lik linje som de lokalt ansatte, og du vil bli involvert i de daglige aktivitetene på kontoret. Du kan få delta i møter, få kontakte kunder, jobbe med supportteam, gjøre undersøkelser for nåværende og framtidige prosjekter og sette sammen porteføljer. Som du forstår vil du få et innblikk i forskjellige forretningsområder.

Uansett hvilken bedrift du jobber for vil du du bli oppfordret til å komme med egne forslag og idéer, noe som også vil bli satt stor pris på. Grip muligheten til å komme med innspill, forklare hvordan ting gjøres her hjemme eller lær deg noen gloser på det lokale språket. Det vil settes pris på at du har evner til å tilpasse deg og at du er villig til å lære.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲