Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Byggeprosjekter

Projects Abroad-frivillige jobber flittig på Byggeprosjektet i Sør-Afrika

Byggeprosjektene våre er ideelle for deg som liker å se raske resultater og ikke er redd for å bli skitten på henda! Vi har byggeprosjekter på mange av våre spennende destinasjoner og det er alltid en god blanding av både yngre og eldre frivillige av begge kjønn. Er du klar for å gjøre en innsats der resultatene er umiddelbare? Da er dette noe for deg!

Klikk her for å velge destinasjon for ditt Byggeprosjekt

Som frivillig på byggeprosjekter kan du være med å kan du være med på å bygge skoler, klasserom, offentlige toaletter, samfunnshus, barnehager, hus til lokalbefolkningen og mye mer. Vi har også gjenoppbyggingsprosjekter som hjelper til etter naturkatastrofer. Du jobber sammen med lokale håndverkere og hjelper dem med alle aspekter av bygge- og konstruksjonsarbeidet. Det benyttes tradisjonelle metoder og lokale materialer. Teknikken er enkel og tilpasset områder med begrensede ressurser. For eksempel er det ikke alltid tilgang på elektrisitet, og kun små mengder vann og sement benyttes. Hver byggeplass har en erfaren byggeleder, som hjelper de frivillige med arbeidet.

Trenger jeg erfaring eller kompetanse?

Nei, det gjør du ikke! Så lenge du har arbeidslyst, engasjement og er klar for å ta i et tak er du hjertelig velkommen til å delta. Byggeteknikkene som benyttes er svært enkle og lette å lære seg slik at tidligere erfaring ikke er nødvendig. Dette gjør at våre frivillige deltar i alle delene av byggeprosessen; fra å støpe murstein til å mure og vegger, grave, male og gi siste finish til slutt. Dersom du har erfaring fra relevant arbeid fra før, er vi selvsagt svært takknemlige for din kompetanse, så gjerne informer oss om dette når du søker. Da har vi mulighet til å tilpasse plasseringen din ytterligere og og du vil kunne få noe mer avanserte arbeidsoppgaver.

Du kan delta på de fleste av byggeprosjektene våre fra 1 uke og oppover.

Er du klar for å gjøre en innsats med umiddelbare resultater? Byggeprosjektene er åpne for påmelding!

Husk at du også kan kombinere flere prosjekter hos oss! Frister det å kanskje også jobbe med dyr? Her kan du lese om våre muligheter innen frivillig arbeid med dyr, både over og under vann.

Byggeprosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲