Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Byggeprosjekt i Senegal

Oversikt
  • Sted: St Louis
  • Rolle: Assistere lokale byggmestre med bygging, maling og renovering av skoler og hus
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Senegal er et utviklingsland med behov for moderne infrastruktur og bedre hus flere steder. Mange fattige lokalsamfunn lever under svært vanskelige forhold uten grunnleggende komfort og hygiene. Dette projektet bidrar ikke kun til å forbedre menneskers leveforhold, men også til å etablere tilfredshet og glede i disse samfunnene.

Du kan gjøre en innsats på dette prosjektet om du har et friår fra studier, et avbrekk fra jobben eller som en alternativ ferie. Dersom du ønsker å gjøre en klar forskjell for mennesker som trenger det, er dette prosjektet perfekt for deg.

Din rolle som frivillig

Frivillige som jobber på en byggeplass i Senegal

Som frivillig på dette prosjektet vil du hjelpe til med renovering og/eller bygging av hus og klasserom i fattige områder for å forbedre leve- og læremiljøet for barn og voksne.

De som får nytte av programmet er i hovedsak barn kjent som talibés (gatebarn), fattige familier, enslige mødre, enker uten inntekt og skolebarn.

Våre frivillige på byggeprosjektet bor og arbeider i St Louis. Som frivillig vil du få veiledning av profesjonelle byggmestere som du vil assistere med maling, renovering eller bygging av rom, oppholdsrom, tak, vegger og klasserom. Arbeidsdagene varer fra kl. 9:00 til 12:00, og deretter fra kl. 15:30 til 18:30 på ettermiddagen.

Du trenger ikke tidligere byggeerfaring for å delta på prosjektet, men dersom du har relevant utdanning eller erfaring vil du kunne få en mer spesialisert rolle på prosjektet. Alle frivillige bør være i god fysisk form og du må være forberedt på å jobbe utendørs under ulike værforhold. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i området.

Dette prosjektet er tilgjengelig fra én uke, dersom du ikke har anledning til å delta lenger enn dette. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel få en verdifull kulturell innsikt og få gjort en innsats lokalsamfunnet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲