Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig 2 uker

Frivillig sammen med lokale utenlands med Projects Abroad

Ønsker du å jobbe frivillig i julen? Da kan du delta som julefrivillig på et av våre juleprosjekter. Disse prosjektene gjennomføres i julen slik at du skal få mest mulig ut av juleferien din mens du oppholder deg utenlands. Du kan delta som julefrivillig uavhengig av alder.

Under oppholdet ditt vil du bo og jobbe sammen med en liten gruppe frivillige. I helgene vil det bli organisert en rekke fritidsaktiviteter, slik at du som frivillig får muligheten til å oppleve mye av landets spennende kultur i løpet av tiden du er der. Dette er en unik sjanse til å få en juleferie du sent vil glemme. 

Prosjektene innenfor Barn & Ungdom og Lokalsamfunn inneholder en blanding av lek og praktisk arbeid med barn og maling eller oppussingsarbeid på plasseringene.

Medisinprosjektene tilbyr en oversikt over medisin som fagfelt i et utviklingsland. Her vil du få observere medisinske behandlingsmetoder og lære om det sri lankiske eller ghanesiske helsesystemet.

Byggeprosjektet i Nepal er målet å bygge opp ødelagte skoler, ettersom mer enn 24 000 klasserom ble skadet eller ødelagt som følge av jordskjelvene i 2015. Dette vil være fysisk arbeid der du og lokalsafummet raskt vil se resultatene av arbeidet som blir lagt ned. 

Er du klar for en annerledes juleferie? 

Julefrivillig i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲