Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig - Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Sør-Afrika

Oversikt

Våre juleprosjekter er organiserte gruppeturer som går i julen. Prosjektene er åpne for frivillige i alle aldre, og du vil jobbe som en del av en gruppe med frivillige fra hele verden.

En frivillig poserer med en gruppe barn på stranda i Cape Town

Juleprosjektet Barn & Ungdom og Lokalsamfunn er basert i Cape Town, og gir deg en flott mulighet til å jobbe med barn fra underpriviligerte lokalsamfunn i løpet av juleferien. Frivillige vil bidra på en sommerskole for underpriviligerte barn fra de lokale townshipene, som har sommerferie i denne perioden.

Prosjektet er i en bydel svært nær stranden, så mange av aktivitetene vil være basert på strandaktiviteter. Her vil du undervise i idretter som fotball og rugby, og organisere kunst og håndverk-aktiviteter som å lage julekort. I tillegg vil frivillige bidra med å holde presentasjoner og workshops i en rekke emner som er nyttige for barna.

Alle frivillige vil også delta i aktiviteter som å forberede lunsj for barna, bistå med en hjelpende hånd for andre organisasjoner, og hjelpe til under andre spesielle aktiviteter som pikniker og arrangementer.

Under prosjektet vil du bo hos en lokal vertsfamilie, noe som vil gi deg muligheten til å komme tettere på den sør-afrikanske kulturen, og nyte noen velsmakende og lokale hjemmelagde matretter! Du vil også ha tid til å slappe av, og utforske det fantastiske landskapet Cape Town og nærliggende områder har å by på. Uansett om du nyter utsikten over byen fra toppen av Table Mountain, besøker pingvinene på Boulders Beach, eller utforsker deler av den legendariske Garden Route – ukene på frivillig arbeid i Sør-Afrika vil ikke gå i glemmeboken!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲