Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig på Byggeprosjekt i Nepal

Oversikt

Våre julefrivilligprosjekter er arrangerte opphold for frivillige i alle aldre som ønsker seg en unik juleferie. Her får du muligheten til å jobbe sammen med frivillige fra alle verdenshjørner, og dere vil være med på en julefeiring dere sent vil glemme.

Frivillige bygger opp en ødelagt skole på gjenoppbyggingsprosjektet i Nepal

De to ukene på dette prosjektet er organisert slik at de frivillige får en mulighet til å gi et viktig bidrag til et vanskeligstilt samfunn. Våre lokalt ansatte i Nepal vil også organisere en rette ulike fritidsaktiviteter, slik at du som frivillig får muligheten til å oppleve landets spennende kultur og enestående natur. Dette innebærer blant annet en spennende tur til Pokhara.

Nepal ble rammet av ødeleggende jordskjelv i april 2015 og landet sliter med å stable seg på beina igjen. Projects Abroad startet raskt et gjenoppbyggingsprosjekt med fokus på å bygge opp ødelagte skoler, ettersom mer enn 24 000 klasserom ble skadet eller ødelagt som følge av naturkatastrofen. Gjenoppbyggingsprosjektet har nå nådd de målene som opprinnelig ble satt, men det er fremdeles mye arbeid som gjenstår og vi har derfor fortsatt arbeidet med byggeprosjektet.

Dette viktige prosjektet gir deg en mulighet til å være med på byggearbeidet i 2 uker over jul og nyttår. Dermed får du muligheten til å tilby en nyttig hjelpende hånd til et svært takknemlig lokalsamfunn.

Frivillige har det morsomt på gjenoppbyggingsprosjekt i Nepal

Frivillige på dette prosjektet vil jobbe sammen med en ingeniør og en lokal murer, slik at de vil være under kyndig veiledning. Mureren snakker ikke engelsk, så våre lokale medarbeidere vil fungere som et bindeledd mellom de frivillige og de profesjonelle.

Du kan være med på dette prosjektet uansett hva slags bakgrunn du har; du trenger kun å være 16 år gammel og være i normal fysisk form slik at du kan være med på praktisk arbeid, slik som å grave ut, blande sement og male.

Du vil bo sammen med andre frivillige på et lokalt gjestfritt hotell.

Nå har du muligheten til å være på å gjøre en forskjell for et land og en lokalbefolkning som virkelig trenger det. Hva venter du på? Meld deg på som julefrivillig nå!

Vil du delta, men har ikke mulighet i julen? Fortvil ikke, dette prosjektet kan du delta på når enn det passer for deg! Les mer her: Byggeprosjekt i Nepal.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲