Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig - Medisin på Sri Lanka

Oversikt

Våre juleprosjekter er organiserte turer som går i julen. Prosjektene er åpne for frivillige i alle aldre, og du vil jobbe som del av en gruppe med frivillige fra hele verden.

Lokale og frivillige hjelper barn med håndvask på Sri Lanka

Denne plasseringen som julefrivillig passer perfekt for deg som er interessert i medisin. Du vil få en unik innsikt i medisinfaget i et utviklingsland når du i løpet av to uker får sjansen til å tilbringe tid på en medisinsk institusjon.

Plasseringen ligger i og rundt Colombo. Som frivillig vil du få veiledning av en koordinator fra Projects Abroad. Du vil få være med på de ulike avdelingene på et sykehus, men også få besøke et sykehus som spesialiserer seg på tradisjonell ayurvedisk medisin. Du kan også få mulighet til å delta på aktiviteter ute hos lokalsamfunn.

Ved ankomst vil du få en gjennomgang av det Sri Lankiske helsesystemet, og kulturen i landet. Din koordinator vil også gi deg råd om hvordan du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Avhengig av antall frivillige på prosjektet, vil du enten bo hos en vertsfamilie eller på et gjestehus. Du vil også få feire jul og nyttår sammen med andre frivillige på Sri Lanka.

I helgen og etter arbeidstid vil du få oppleve mer av landets kultur. Projects Abroad vil organisere en tur til en av Sri Lankas vakre strender eller til en av de gamle byene. Det vil, i tillegg, bli arrangert ulike aktiviteter i løpet av helgen og på kveldene.

Du kan lese mer om våre andre prosjekter på Sri Lanka her

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲