Projects AbroadProjects Abroad

Påskefrivillig

En gruppe med påskefrivillige

For mange er påsken en tid for familie og venner, nye og gamle, og det er mange måter å feire på. Hvis du er ute etter en litt annerledes påskeferie og har lyst til å hjelpe andre – bli med oss på et prosjekt som påskefrivillig!

Våre påskefrivillig-prosjekter er spesielt designet for familier, venner og for de som reiser alene i påskeferien. Det er et gruppeprosjekt, så du vil jobbe med andre frivillige fra ulike land, noe som er en fantastisk måte å møte nye venner på. Dersom du reiser med familie og venner kan du se på frivillig arbeid som en mulighet til å gjøre noe nytt sammen.

Alle påskefrivillig-prosjektene går over én uke og følger en oppsatt timeplan som inkluderer både frivillig arbeid og sosiale aktiviteter. Du vil ha de samme godene som frivillige som deltar over en lengre periode, som bosted, forsikring og tre måltider om dagen.

Et prosjekt med frivillig arbeid på én uke er kanskje kort tid, men Projects Abroads ansatte vil sikre at dine ferdigheter og din energi vil brukes i pågående arbeid for våre langsiktige mål. Du vil oppdage at du også vil vokse personlig fra erfaringen med å bo og jobbe frivillig i et annet land.

I 2018 kan du være med som påskefrivillig fra 25. mars 2018 til 31. mars.

Påskefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲