Projects AbroadProjects Abroad

Påskefrivillig med Byggeprosjekt på Jamaica

Oversikt

  • STED: Manchester og nærliggende områder
  • ROLLE: Hjelpe til med å bygge hjem for eldre, personer med nedsatt funksjonsevne og enslige foreldre.
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie

Som påskefrivillig på byggeprosjektet på Jamaica vil du bidra med å bygge og renovere hjem for eldre, funksjonshemmede og enslige foreldre. Mange av menneskene vi jobber med på dette prosjektet har liten eller ingen inntekt, og lever i utrygge hus. Dersom du ønsker å hjelpe andre, og ha en annerledes påskeferie er dette prosjektet for deg!

En gruppe med frivillige sammen på byggeprosjekt i Jamaica

Påsken markerer begynnelsen på Jamaicas regntid, og for de med svake eller ødelagte hus kan dette være en vanskelig tid. Vårt byggeprosjekt på Jamaica adresserer umiddelbare og langsiktige behov for bosted, i ressurssvake deler av samfunnet og bygger trygge hjem. Ved å bidra som påskefrivillig vil du bidra i dette pågående arbeidet. Prosjektet følger en timeplan som er spesielt designet for korte opphold, slik at du kan være sikker på at arbeidsinnsatsen du legger ned i løpet av uken vil ha en betydning.

Du vil jobbe sammen med en gruppe frivillige i løpet av oppholdet. Det daglige arbeidet vil bli veiledet av erfarne lokale håndverkere og Projects Abroads byggeleder, og du vil jobbe seks timer hver dag. Dine oppgaver kan blant annet innebære:

  • Betongarbeid (blokklegging og veggkledning)
  • Snekkerarbeid
  • Takdekking
  • Gulv-/flislegging
  • Rørleggerarbeid
  • Maling

På fritiden kan du besøke flotte strender i Jamaica

Alle påskefrivillige på byggeprosjektet vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet. Dette er en fantastisk måte å oppleve gjestfriheten på Jamaica, ta del i kulturutveksling og skape nye vennskap.

I løpet av oppholdet med frivillig arbeid på Jamaica vil du også oppleve kulturen på fritiden din. Våre ansatte vil lære deg noe grunnleggelse Patois, det lokale språket, som du kan bruke med lokalbefolkningen og vertsfamilien din. Planlagte sosiale aktiviteter vil gi deg den perfekte muligheten til endelig å få praktisert dine danseferdigheter innen reggae, eller å spille en hyllest til Bob Marley under en karaokeaften. Det vil også arrangeres en helgetur til YS Falls og til stranden Blue Fields.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲