Projects AbroadProjects Abroad

Friår i utlandet

Friår med frivillig arbeid i utlandet

Friår er en unik mulighet til å utforske fremtidige karrierer, få yrkesrelatert erfaring, lære nye ferdigheter og styrke språkkunnskapene dine. Jobb frivillig i friåret ditt og utforske verden mens du deltar på bærekraftig frivillig arbeid – hjelp, lær, opplev!

Frivillig arbeid på Medisin & Helse-prosjekter verden over

Friår med frivillig arbeid passer for deg som er:

  • Ferdig på videregående
  • Tar en pause i utdanningen din
  • Ferdig med høyere utdanning
  • I en karrierepause
  • På utkikk etter en uforglemmelig opplevelse

Som frivillig i utlandet får du sjansen til å reise til et spennende land, delta på meningsfulle prosjekter, utforske en ny kultur og ta del i en hverdag svært ulik din egen.

Hva kan jeg jobbe med i friåret mitt?

Ta et friår i utlandet med Projects Abroad

Utforsk din framtidige karriere. Er du usikker på hva du ønsker å studere? Våre prosjekter gir deg innblikk i et bredt spekter av spennende yrker. Kanskje dette vil være utslagsgivende for valg av studieretning? Du får en smakebit på din potensielle hverdag og jobberfaring som egner seg godt på CV’en.

Delta på bærekraftig frivillig arbeid. Vi er stolte av prosjekter med fokus på kvalitet og målbare og håndfaste resultater. Våre forvaltningsplaner sikrer at vi jobber målbevisst for at innsatsen du som frivillig legger ned er et positivt bidrag i et langtidsperspektiv. Les gjerne om våre frivilliges globale betydning.

Styrk språkkunnskapene dine. Et internasjonalt nettverk av frivillige og ansatte gjør at kommunikasjonen foregår på engelsk. Prosjekter verden over, samt språkkurs, gir deg i tillegg en unik mulighet til å lære både spansk, fransk, kinesisk og arabisk, for å nevne noe.

Jobb frivillig med Natur & Miljø på savannen i Sør-Afrika

Med fleksible startdatoer starter du reisen når du selv ønsker. Dette gir deg mulighet reise utenom ferier og høysesong for å sikre flybilletter til de beste prisene. Vår reiseavdeling arrangerer med glede billetter for å gi deg den beste reiseruten.

Skap din egen drømmereise. Kombiner land, ulike prosjekter med reising på egenhånd for en uforglemmelig reiserute. Hva med medisin i Tanzania, haibevaring på Fiji for så å avslutte med juss og menneskerettigheter i Argentina? Eller kanskje noe helt annet? Sjekk ut vår kombinasjonsside for å starte planleggingen. Det er kun fantasien som setter begrensinger!

Få et internasjonalt nettverk. Med frivillige fra hele verden skapes det et unikt mangfold og det knyttes vennskap på tvers av landegrenser. Om du reiser alene, sammen med vennegjengen eller som en gruppe er du garantert en opplevelse du sent vil glemme.

Frivillig arbeid på byggeprosjekt i Sør-Afrika

Unik kulturkompetanse. Som frivillig kommer du tett på nye spennende kulturer. Med lokalt bosted, som regel hos vertsfamilier, får du et innblikk i lokale tradisjoner, matkultur og væremåte. Kanskje plukker du opp noen gloser på det lokale språket?

Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle våre prosjekter er godt strukturerte med høyt fokus på støtte og oppfølging. Med egne lokalkontorer i hver destinasjon sikrer vi at våre egne ansatte er tilgjengelig til alle døgnets tider for deg som frivillig.

Hva venter du på? Start planleggingen av ditt friår i dag.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲