Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid på budsjett

Frivillig arbeid på budsjett

Frivillig arbeid i utlandet er mulig på ethvert budsjett. Vi ønsker å gi deg en opplevelse for livet, og i den forbindelse har vi samlet noen tips til hvordan du kan gjøre drømmen om til virkelighet:

Sammenligne alternativene

Har du et spesielt prosjekt eller land i tankene, eller er du åpen for det meste? Vi anbefaler våre barn og ungdom-prosjekter i Ecuador, Senegal, Nepal og Sri Lanka. Disse er blant de mest prisgunstige, og vi kan garantere deg en opplevelse du sent vil glemme.

Se etter sponsorer

Hiv deg ut i det! Spre ordet og få venner, familiemedlemmer og lokale lag engasjerte til å gjøre en forskjell for dem som trenger det aller mest. Alle monner drar, og det skader ikke å spørre. Det verste du kan få er et nei, og det er da ikke så ille?

Delta for en lengre periode

Vi anbefaler alltid at du deltar på et prosjekt så lenge som mulig. Dette vil gjøre at arbeidet du gjør er bærekraftig og grundig, du får satt deg bedre inn i prosjektets arbeid og rutiner og du skaper gode relasjoner med dine lokale kolleger og lokalsamfunnet du jobber i. Flyprisen vil være den samme uavhengig av om du jobber to eller tolv uker. Hvorfor ikke få valuta for pengene? Vi har faste kostnader for å sende ut frivillige som dekkes av dine to første uker på prosjektet. Herfra er prisen per uke lavere, slik at du skal kunne delta lengst mulig.

Spre kostnadene dine

Det er ikke nødvendig å betale hele programprisen når du søker. Du betaler kun et depositum for å reservere plassen på prosjektet og bekrefte din søknad. Depositumet trekkes fra den totale summen du betaler, og blir ikke en ekstra utgift. Resten av beløpet kan delbetales inntil en måned før avreise. En tidlig søknad gir deg dermed mulighet til å samle opp midlene du trenger.

Tenk over ekstra utgifter

Selv om de aller fleste kostnadene er dekket av programprisen, er det nødvendig å sette av en sum til visumsøknader (hvis påkrevet), vaksiner, flyreise og fritidsaktiviteter slik som utflukter, samt lommepenger. Hvor mye penger du ønsker å bruke er helt opp til deg selv, men av erfaring bruker frivillige mellom 600 og 3000 kroner per måned, avhengig av prisnivået i din valgte destinasjon, hvor mye du reiser i helger, handler, spiser ute og så videre.

Vær målrettet - planlegg og gjennomfør

Din drøm om frivillig arbeid er innen rekkevidde, særlig hvis du er engasjert og målrettet. Kun det å sette til side et lite månedlig beløp kan i løpet av et år hjelpe deg godt på vei. Det viktigste er å sette seg et økonomisk mål og jobbe bevisst mot det. Husk også at flybilletter er billigere jo tidligere du bestiller, så start planleggingen i god tid for å sikre deg de beste prisene.

Skal du jobbe frivillig, men er usikker på hvordan du skal gå fram, ta kontakt med oss. Vi vil med stor glede finne det rette prosjektet og gi deg råd om hvordan du kan realisere drømmen om frivillig arbeid i utlandet.

Hva venter du på? Start planleggingen i dag!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲