Projects AbroadProjects Abroad

Gruppefrivillig 19+

Som sommerfrivillig vil du jobbe med andre, jevnaldrende frivillige fra hele verden!

Er du 19 år eller eldre, og ser etter frivillig arbeid sammen med andre? Reis til et nytt land og bidra med en arbeidsinnsats på et av våre Gruppefrivilligprosjekter!

Disse prosjektene går over to uker, og er perfekte for deg som ser etter strukturert frivillig arbeid, mens du opplever et nytt land og en ny kultur. Alle sosiale aktiviteter og sightseeing-muligheter er allerede planlagt, og alt du trenger å gjøre er å melde deg på. Gruppefrivillig oppfordrer unge voksne til å gjøre en innsats for andre, oppleve en annerledes kultur, og ta del i en reise du vil huske resten av livet!

Velg mellom Gruppefrivillig med Barn & Ungdom eller Gruppefrivillig med Folkehelse – vi er sikre på at du finner noe som passer for deg!

Klikk her for å velge ditt prosjekt og destinasjon som Gruppefrivillig 19+

Hva er Gruppefrivillig 19+?

Våre Gruppefrivillig-prosjekter er designet for unge voksne som vil bidra med meningsfylt arbeid i utlandet. På disse prosjektene deltar frivillige fra 19 år og oppover for å gjøre en innsats i lokalsamfunn i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Gruppefrivillig er basert på vår suksess med Ungdomsfrivillig, som har sendt tusenvis av tenåringer fra alle verdens kanter for å jobbe i utviklingsland. Den tiden og energien som er lagt ned i disse prosjektene har ført til mange gode resultater, som du kan lese mer om i vår årsrapport for Ungdomsfrivillig 2018.

Sikkerhet og oppfølging på Gruppefrivillig 19+

Når du melder deg på for to uker som gruppefrivillig vil du få oppfølging gjennom hele prosessen av en Volunteer Advisor. De vil veilede deg fra du har søkt til du er på vei til destinasjonen du har valgt.

Når du ankommer destinasjonslandet får du en introduksjon til landet og prosjektet for at du skal bli kjent med nærområdet, hva vi forventer av deg på prosjektet, landets lover og for å bli bedre kjent med plasseringen du skal jobbe på.

Alle prosjektene har en strukturert timeplan, en egen veileder og transport mellom bosted, prosjekt og andre steder dere besøker i løpet av oppholdet. Sosiale aktiviteter og helgeturer er planlagt på forhånd, og Projects Abroad-ansatte vil være med som ledsagere mens du opplever landet i løpet av fritiden.

Frivillig arbeid med unge, likesinnede mennesker

Hvis du ser etter livslange vennskap med mennesker fra andre steder i verden er Gruppefrivillig plassen å være! Våre frivillige kommer fra Japan, Storbritannia, Sør-Afrika, Tyskland, USA, Canada, Frankrike, Kina og Sveits, for å nevne noen få. Alle på Gruppefrivillig ankommer i løpet av den samme helgen, og dere vil dele alle opplevelser fra dag én.

Reise til og fra prosjektet

En gruppe sommerfrivillige på tur til Machu Picchu i løpet av fritiden sin

Som deltaker på gruppefrivillig har du stor fleksibilitet når du skal bestille flybilletter. Du velger selv om du ønsker å bestille selv, eller gjennom vårt Travel Team. Ved å booke gjennom Projects Abroad blir du satt i direkte kontakt med vårt travel team, som finner billetter til prosjektet du skal delta på. Du vil da få fleksible flybilletter med så få mellomlandinger som mulig, og dersom det er flere frivillige som flyr samme vei vil dere bli plassert på samme fly. Når du lander vil du bli møtt av en Projects Abroad-ansatt som vil ønske deg velkommen. De hjelper deg med bagasjen og tar deg med for å møte vertsfamilien du skal bo hos. Det arrangeres også transport tilbake til flyplassen når du skal reise hjem igjen.

Hva er inkludert i prisen?

Å reise utenlands for første gang skal være en spennende og meningsfull opplevelse. Våre strukturerte Gruppefrivillig-prosjekter hjelper deg å holde fokus på nettopp dette – vi tar oss av resten.

Prosjektprisen du betaler inkluderer kost og losji, lokal transport, donasjoner og materiell til plasseringen din, støtte fra våre lokale ansatte 24/7, i tillegg til alle sosiale aktiviteter og helgeutflukter.

Ved ankomst blir du hentet på flyplassen og tatt med til din vertsfamilie, eller delte frivilligbolig, hvor du vil møte de andre frivillige.

Sosiale aktiviteter og helgeutflukter er planlagt før du ankommer, noe som gir deg sjansen til å virkelig oppleve reisemålet. Du får også mulighet til å utforske landet i løpet av fritiden.

Gruppefrivillig 19+ i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲