Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Kambodsja for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Summer
1 uke
  • Torsdag 1. oktober - Onsdag 7. oktober 2020
Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020

  • STED: Phnom Penh
  • TYPE PLASSERING: Dagsentre
  • BOFORM: Gjestehus/Hotell

En frivillig tegner sammen med ei ung jente på et dagsenter i Phnom Pehn

Lær mer om den kambodsjanske kulturen og levemåten gjennom å delta på dette strukturerte to-ukers prosjektet. Bli med og gjør en innsats på et av de mange dagsentrene i Phnom Penh, og bidra på aktiviteter i lokalsamfunnet.

Du vil få mulighet til å bidra med et stimulerende læringsmiljø for barna, som virker positivt for deres tidlige utvikling. Å undervise i grunnleggende ferdigheter, og introdusere morsomme spill og leker er noen av oppgavene du kan bli bedt om å gjøre. Du er også velkommen til å komme med egne ideer til aktiviteter, som inneholder for eksempel idrett, kunst og håndverk eller musikk, som kan gi en mer variert og spennende hverdag for barna. I tillegg til arbeidet med barna vil du også være med å male og dekorere på en av våre plasseringer.

Du vil bo i delte boliger sammen med de andre frivillige, i hovedstaden Phnom Penh, som er en spennende by dere kan utforske sammen. Din reise vil ikke være komplett uten noen essensielle stopper rundt om i Kambodsja, som en tur innom de lokale markedene, nasjonalmuseer, og så klart – verdenskjente Angkor Wat i Siem Reap.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲