Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Nepal for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Summer
2 uker
  • Søndag 19. juli - Lørdag 1. august 2020
Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020
  • Søndag 20. desember - Lørdag 2. januar 2021

  • STED: Katmandu
  • TYPE PLASSERING: Omsorgsentre
  • BOFORM: Delte leiligheter

En gruppe barn får undervisning i hvordan man pusser tenner

Å vite at du bidrar for et bærekraftig prosjekt i Nepal er utrolig givende. Landet er regnet som et av de fattigste i verden, og med de mange sosioøkonomiske utfordringene Nepal står ovenfor, er det et behov for frivillige som kan gjøre en innsats for å lindre disse, og tilby støtte for lokalsamfunnene.

Prosjektet er basert i Katmandu, og har behov for frivillige som kan assistere på lokale omsorgsentre, hvor du vil jobbe med barn fra underprivilegerte samfunnslag. Pedagogiske aktiviteter, som lesing, undervisning i grunnleggende engelsk, og pedagogiske spill og leker er noen av aktivitetene du vil ta del i. Du vil også bidra med å undervise barna om generelle helseproblemer, og oppfordre til å praktisere god hygiene, som å vaske hender og pusse tenner.

Bruk dine to uker i Nepal på å oppleve landets kultur, samfunn og familieliv. Du vil dele leiligheter med andre frivillige fra hele verden, noe som også gir deg en mulighet til å stifte livslange vennskap mens dere jobber sammen på prosjektet, og utforsker landet dere jobber i. Bostedet ligger nært omsorgsentrene, og transport til og fra, i tillegg til de planlagte turene er inkludert. De to ukene i Nepal vil også gi de frivillige muligheten til å oppleve med av landets flotte natur og byliv i løpet av ettermiddagene og helgene. Gå gjennom Nepals eldgamle templer, dra på fotturer, besøk Chitwan Nasjonalpark, dra på lokale markeder, eller tren på dine tradisjonelle danseferdigheter sammen med dine medfrivillige!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲