Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn på Sri Lanka for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Summer
2 uker
  • Søndag 12. juli - Lørdag 25. juli 2020
  • Søndag 29. november - Lørdag 12. desember 2020

  • STED: Negombo, Moratuwa, Panadura, Wadduwa og Kalutara
  • TYPE PLASSERING: Dagsentre, barnehager, og sentre for barn med spesielle behov
  • BOFORM: Vertsfamilier

En frivillig leker med to barn fra et dagsenter på Sri Lanka

Sri Lanka er kanskje mest kjent for vakkert landskap, tropiske strender, naturreservater og en rik kulturarv, men landet står også ovenfor mange utfordringer. Fattigdom er fremdeles utbredt blant befolkningen. Ved å delta som sommerfrivillig på Sri Lanka på et to-ukers strukturert program, vil du kunne bidra for et meningsfylt prosjekt, og gjøre en forskjell for de de unge i lokalbefolkningen.

Frivillige vil bruke tiden på å jobbe i barnehager og dagsentre, og bidra med å utvikle grunnlaget for vært enkelt barns videre læring. Du vil ta del i daglige aktiviteter på din barnehage eller dagsenter, assistere de lokale lærerne, og involveres i kunst og håndverk. Leker og sang kan også inngå i dine ansvarsoppgaver. Dette prosjektet krever at du er innstilt og villig til å gjøre en god jobb med barna, og frivillige oppfordres til å bruke de ressursene som er tilgjengelige for å gjøre dagene morsomme og stimulerende for hvert barn.

I løpet av oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie, noe som gjør det enklere å bli enda bedre kjent med kulturen. For å gjøre din Sri Lanka-opplevelse komplett vil du også besøke velkjente monumenter, som Sigiriya Rock Fortress, og være med på turer til Kandy og elefantparken.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲