Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse i Filippinene for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020

  • STED: San Remigio
  • TYPE PLASSERING: Oppsøkende arbeid og bevisstgjøringskampanjer om helse for lokale familier
  • BOFORM: Vertsfamilie

To frivillige måler blodtrykk og noterer resultater, under oppsøkende, medisinsk arbeid

Folkehelseprosjektet i Filippinene gir deg mulighet til å få praktisk erfaring innen feltet medisin og helse, mens du får oppleve den unike kulturen og livsstilen til dette landet. Basert i San Remigio vil du, sammen med lokale leger, sykepleiere og helsearbeidere tilby helseundersøkelser og utvikle planer for å fremme bevisstheten rundt god helse.

Filippinene sliter med å tilby helseomsorg til overkommelige priser for alle sine innbyggere, og noen ikke-smittsomme sykdommer, som enkelt kunne vært behandlet, er nå blant de mest utbredte årsakene til dødsfall i landet. Som frivillig bidrar du med å nå ut til trengende samfunn, hvor du vil være med på å tilby grunnleggende undersøkelser og behandling. Din rolle ved prosjektet vil være å assistere i undersøkelser, måle blodtrykk, blodsukker og å ta midjemål av lokalbefolkningen. Resultatene vil brukes til å sette opp strategier for bevisstgjøringskampanjer for hvert enkelt lokalsamfunn. Du vil også få assistere i tannhelsesjekker, og hjelpe farmasøytene med distribusjon av medisin. Besøk til lokale sykehus, små landsbyer og konferanser vil også være en del av timeplanen i løpet av de to ukene du deltar på prosjektet.

Alle frivillige vil bo hos filippinske vertsfamilier, som gir en enda bedre mulighet til å oppleve den svært vennlige lokalbefolkningen. Å bo og jobbe sammen med frivillige fra hele verden gir vennskap som kan vare livet ut. I løpet av helgen vil dere besøke Bogo City og Capitancillo Islet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲