Projects AbroadProjects Abroad

Bevaring i Mexico for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Cuyutlan og Cofradia de Morelos, Colima
  • TYPE PLASSERING: Skilpaddesenter, krokodillesenter, laguner
  • KRAV: Frivillige må være 19 år eller eldre
  • BOFORHOLD: Delte leiligheter

Bli med som frivillig og hjelp til med å beskytte truede skilpaddearter, med Projects Abroad i Mexico!

En frivillig holder skilpaddeegg som skal flyttes til et sikkert område av stranden

Den største trusselen skilpadder i dette området møter er ulovlig jakt på uklekkede egg, og vårt hovedmål med dette prosjektet er derfor å beskytte så mange egg som mulig. For hvert egg som reddes av en av våre frivillige, og for hver nyklekkede lille skilpadde som slippes ut i havet kommer vi et skritt videre med å hjelpe en utrydningstruet art.

Dette prosjektet er basert på et bevaringssenter for skilpadder, i nærheten av en svart sandstrand. Her vil du ta del i varierte aktiviteter som har en direkte innvirkning på skilpaddene. Disse aktivitetene inkluderer å gå nattpatruljer for å søke etter nylagte egg, transportere eggene til våre beskyttede områder, følge med redene, og å slippe skilpaddene ut i havet så snart de er klekket. Du vil også assistere med de daglige oppgavene på senteret, med omsorg for skilpadder og iguanser som bor der, og å rengjøre tankene og innhegningene deres.

En frivillig slipper nyfødte skilpadder ut i havet

I tillegg til å jobbe på senteret vil du fokusere på å innhente informasjon til forskningsbruk. Forskningen ved prosjektet fokuserer på å samle informasjon om skilpaddereder på stranden, og å observere adferden til ulike dyr i nærheten av den lokale lagunen. All forskningsmateriell vil knyttes opp mot vår langsiktige bevaringsplan. Våre frivillige vil også jobbe på et krokodillesenter én gang i uka, og rengjøre innhegninger og samle biometrisk data.

Du vil også spille en viktig rolle i å beskytte mangroveskogen i området. Mangrover er avgjørende – ikke bare er de hjem for mange dyrearter, men de beskytter også kystlinjen mot stormflo.

Dette er en gruppetur, så hver dag vil du jobbe sammen med andre likesinnede frivillige fra hele verden. I løpet av dine to uker i Mexico kan du og gruppen forvente å bli involvert i følgende oppgaver:

  • Vedlikeholde våre trygge områder for skilpaddereder, ta vare på egg og slippe nyfødte skilpadder ut i havet
  • Ta del i nattpatruljer for å søke etter nylagte egg
  • Rengjøre innhegninger for krokodiller
  • Telle og samle inn data om ulike fuglearter
  • Ta vare på iguaner ved senteret
  • Bidra med grunnleggende vedlikehold ved senteret, som å fjerne ugress og male

På bevaringsprosjektet i Mexico vil dere dele Projects Abroad-huset, som er utstyrt med grunnleggende fasiliteter og ligger nært stranden. På fritiden din, etter en travel dag med frivillig arbeid, kan du være sammen med de andre og slappe av. Du vil også tilbringe helgen i Melaque, Jalisco, hvor du kan være med på sightseeing, og bruke muligheten til å slappe av og nyte det vakre mexicanske landskapet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲