Projects AbroadProjects Abroad

Gruppereise

Delta på gruppetur sammen med Projects Abroad

Er dere flere som vil reise sammen? Reis som en gruppe! Kombiner meningsfullt arbeid med spennende aktiviteter og helgeturer og få en reise dere vil huske bestandig. Start planleggingen av deres skreddersydde gruppetur i dag!

Å delta på en gruppereise er en unik mulighet til å bli en del av en kultur svært ulik deres egen, få nye impulser, samtidig som dere sammen gir tilbake til lokalsamfunnet på en bærekraftig og forsvarlig måte. Vi legger opp turen etter hvilke behov og interesser dere i gruppen har, slik at innholdet blir akkurat slik dere ønsker. I hver destinasjon har vi dedikerte lokalt ansatte for å sikre en trygg og givende profesjonell opplevelse.

Klikk her for å starte planleggingen av deres gruppetur

Hva er en gruppereise?

Når dere er fem eller flere deltakere, regnes dere som en gruppe. Dette gir dere en unik mulighet til å delta på en personlig tilpasset gruppetur med Projects Abroad.

Er dere:

 • En bedrift som skal ha teambuilding
 • En skoleklasse
 • Et idrettslag
 • Studenter på jakt etter praksisplass
 • En vennegjeng
 • Kollegaer
 • En folkehøyskole
 • På utkikk etter en språkreise
 • En forening
 • Noe helt annet?

Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva slags gruppe dere kan være.

Vi har laget en egen side for gruppereiser. Her har vi samlet alt av nyttig informasjon for å gi dere en best mulig forståelse av hva det betyr å reise som en gruppe med Projects Abroad.

Hva kan dere bidra med?

Vi legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging på våre gruppereiser. Dette betyr at vi gjør vårt ytterste for å sette sammen en timeplan som er tilpasset deres interesser og kvalifikasjoner. Dette sikrer at prosjektets hovedfokus blir ivaretatt, at innsatsen som legges ned er produktiv og at resultatet blir bærekraftig og forsvarlig frivillig arbeid.

Vi tilbyr prosjekter i over 30 destinasjoner verden over. Dette inkluderer undervisning, barn og ungdom, bygg, miljøbevaring og mye mer. Å reise som en gruppe gir dere uante muligheter til delta på spennende prosjekter som gir dere utfordringer, tverrkulturelle erfaringer samtidig som dere gjør en innsats for et lokalsamfunn.

Frivillige på gruppereise deltar på barn og ungdom i Tanzania

Av erfaring anbefaler vi disse prosjektene for grupper:

Skulle det imidlertid være andre prosjekter som er mer aktuelle for akkurat dere, bistår vi selvfølgelig med planlegging og tilrettelegging av dette.

Hva får dere som gruppe?

Som gruppereisende med Projects Abroad gir vi dere en tilpasset, trygg og meningsfull reise. Vi vil være aktivt tilstede gjennom hele prosessen, fra valg av prosjekt, forberedelse før avreise og bistå gruppelederen iløpet av oppholdet deres.

Vi ønsker at dere finner et prosjekt som passer gruppens formål, interesser og kvalifikasjoner. Hva vil dere bidra med, hva ønsker dere å lære, hva drømmer dere om å oppleve? Valg av riktig prosjekt er essensielt, og det er vår oppgave å hjelpe til med dette. Vi er tilgjengelige på chat, telefon og epost og organiserer gjerne et møte i forkant for å finne ut hva som passer best for dere.

Vi sørger for:

 • egen prosjektkoordinator for gruppen
 • egen nettside med informasjon om turen deres
 • hjelp med visumsøknader og andre tillatelser
 • reise- og ulykkesforsikring
 • support fra våre lokalt ansatte 24/7
 • henting på flyplassen ved ankomst
 • kost og losji under hele oppholdet
 • tranport til og fra prosjektet
 • sosiale aktiviteter og workshops
 • helgeutflukt

Med egne lokalkontorer og ansatte i alle våre destinasjonsland sikrer vi at dere som gruppe blir tatt særs godt vare på, at deres forventninger blir innfridd og det planlagte opplegget vil bli gjennomført. Våre ansatte vil til enhver tid være tilgjengelig for gruppen og bistå gruppelederen for å sikre et trygt, behagelig og meningsfullt opphold.

Sikkerhet og trygghet

Deres sikkerhet har første prioritet. Projects Abroad foretar grundige risikovurderinger på hvert eneste prosjekt for å sikre at alle mulige risikoer er vurdert og gjort rede for. Alvorlighetsgraden og sannsynligheten for hver risiko blir tilstrekkelig analysert før kontrolltiltak og ytterligere handlinger blir foreslått og gjennomført. Denne prosessen sikrer at våre lokalt ansatte, våre vertsfamilier og dere som frivillige er klare over eventuelle risikoer, men også har de nødvendige kunnskapene for å takle det uforutsette på best mulig måte.

Hva er neste steg? Klikk dere inn på vår gruppeside for å starte planleggingen av en unik gruppereise i dag.

Andres erfaringer med Projects Abroads gruppeturer

Osterøy videregående skole har reist på tur med oss to ganger, høsten 2016 og 2017. Her kan du lese mer om deres opplevelser i Okokoa village, hvor de besøkte en skole de har samlet inn penger til på Operasjon Dagsverk. Her kan du også se en video fra opplevelsene deres i Okokoa.

Høsten 2017 reiste også en gruppe lærere og elever fra Bergen Katedralskole sammen med Osterøy videregående skole til Ghana, hvor de besøkte prosjekter som driftes gjennom midler fra Tore Eikelands Legat.

"Vel tilbake i Norge ser vi tilbake på en tur med mange inntrykk og opplevelser. Vi ble ivaretatt på en fantastisk måte av Projects Abroad sine representanter og ble imponert over all den varme og glede vi møtte overalt."

Osterøy Videregående Skole
Gruppetur i Ghana

 

Høsten 2017 reiste også en gruppe lærere og elever fra Bergen Katedralskole sammen med Osterøy videregående skole til Ghana, hvor de besøkte prosjekter som driftes gjennom midler fra Tore Eikelands Legat.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲