Projects AbroadProjects Abroad

Ingen skoleplass? Reis på frivillig arbeid!

Ble det ingen skoleplass? Eller har du planlagt et friår? Bruk avbrekket fra jobb og studier smart – fyll på CV-en din og styrk fremtidsmulighetene dine ved å delta på frivillig arbeid!

Frivillig tar selfie med elefant på safari i Tanzania

Det er ikke alltid ting går som planlagt, og kanskje er du en av dem som ikke kom inn på drømmestudiet fra høsten? Eller kanskje du rett og slett trengte en pause fra bøkene nå? Vi anbefaler at du investerer noe av tiden du nå har tilgjengelig på å delta på frivillig arbeid. Et utenlandsopphold har mange fordeler. Et opphold på frivillig arbeid gir deg blant annet:

  • Reiseerfaring
  • Arbeidserfaring
  • Økte språkkunnskaper
  • Større nettverk
  • Økt forståelse for utfordringer i utviklingsland
  • Nye perspektiver
  • Færre fordommer
  • Stor personlig vekst
  • Opplevelser og minner som varer livet ut

Hva kan jeg jobbe med?

Projects Abroad er en av veteranene innen formidling av frivillig arbeid. Med egne ansatte i alle destinasjoner kan vi tilby god oppfølging av dyktig personell. Ved å ha egne ansatte i landet du jobber frivillig i, sikrer vi også at vi velge ut gode, bærekraftige prosjekter, hvor du kan gjøre en skikkelig innsats. Her er noen av de prosjektene du kan delta på:

Jobbe med barn og ungdommer på prosjekter innen:

Jobbe med bevaring av dyr og natur:

En gruppe barn poserer for fotografen på byggeprosjekt i Sør-Afrika

Jobbe innenfor Medisin & Helse:

Jobbe innen business og utvikling:

En gruppe frivillige på Fiji har plantet mangrovetrær

I tillegg kan vi tilby plasseringer på byggeprosjekter, innen juss og menneskerettigheter, journalistikk, arkeologi, økologisk landbruk, nomadeprosjekter,landsbyprosjekter, språkkurs og mye mer.

Som du ser har vi noe for enhver smak, så her kan du fylle på med erfaring til CV’en din. Du vil selvfølgelig få en attest fra Projects Abroad etter innsatsen din på frivillig arbeid. Dette vil være positivt ved senere jobbsøking, vi vet av erfaring at flere av våre deltakere har fått mye oppmerksomhet rundt sine opphold på frivillig arbeid i intervjusituasjoner.

Hvor kan jeg reise?

Hvor har du aller mest lyst til å reise? Enten du liker strand, fjell, ørken, by eller landsbygd vil du finne destinasjoner som passer. Her kan du lese mer om hvilke land du kan velge å jobbe i med oss. Husk også at du kan kombinere flere prosjekter i et land eller du kan sette sammen flere destinasjoner og lage din helt egen drømmereise.

Når kan jeg reise?

Du kan reise akkurat når du vil! Vi har fleksible startdatoer på så å si alle prosjektene våre. Dermed kan du legge opp reisedatoene dine slik at de passer inn med andre planer du har for høsten og vinteren. Søknadsskjema finner du her.

Velkommen om bord som Projects Abroad-frivillig!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲