Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Internasjonal Utvikling

Frivillige hjelper små bedrifter på prosjektet Internasjonal Utvikling

Som frivillig på prosjektene innen Internasjonal Utvikling vil du opparbeide deg nyttig arbeidserfaring og styrke din CV. Disse prosjektene passer godt for frivillige som ønsker å gå i dybden og lære mer om utfordringene som mange samfunn sliter med.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt prosjekt innen Internasjonal Utvikling

På Internasjonal Utvikling har du muligheten til å bli kjent med hverdagslivet i land som Sør-Afrika, Togo, Vietnam, Jamaica eller Mexico.

Kvinne syr klær i sin lille bedrift hvor våre frivillige jobber i Sør-Afrika

Vi tilpasser arbeidsoppgavene til hver enkelt frivillig på Internasjonal Utvikling, slik at din utdanning eller tidligere arbeidserfaring kommer til nytte. Som frivillig vil du jobbe med marginaliserte grupper i samfunnet for å utvikle og styrke dem. Du vil få et grundig innblikk i hvordan veldedige organisasjoner og NGO-er (ikke-statlige organisasjoner) er organisert og hvilke utfordringer de møter i sitt arbeid.

Frivillige på Internasjonal Utvikling vil få veiledning og støtte fra våre lokalt ansatte. Du vil også jobbe side ved side med frivillige fra hele verden og bli en del av vårt internasjonale nettverk.

Les gjerne også mer om våre Business-prosjekter og Mikrofinans-prosjekter.

Internasjonal Utvikling i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲