You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Journalistikk i Mexico

Oversikt
  • Sted: Guzman
  • Type plassering: Print, radio
  • Rolle: Hjelpe til med arbeidet i en lokal avis eller radiostasjon
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Ønsker du å forbedre spansken din og overveier du en karriere innenfor journalistikk, eller har du kanskje allerede startet på utdanningen? Da har du muligheten til å få noen uvurderlige opplevelser og erfaringer ved å jobbe på en meksikansk radiostasjon eller hos en lokalavis. 

Her vil du ikke bare få innsikt i hvordan en radiostasjon eller en avisredaksjon fungerer og få mye praktisk erfaring, du vil også kunne bygge deg opp en imponerende og variert portefølje og virkelig booste CV-en din. At du også får erfaring med å bo og jobbe i en helt annen kultur og samtidig forbedrer spansken din kraftig er heller ingen ulempe.

Våre plasseringer innen journalistikk er åpne for frivillige i alle aldre, og med alle typer erfaring, uansett om du har et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller har et avbrekk fra karrieren.

Frivillig arbeid i en avisredaksjon i Mexico

Radiointervju under en gatefestival i Mexico

I Guzman samarbeider vi med en lokal avis. Det kreves gode spanskkunnskaper for å jobbe på denne plasseringen, men det er ikke nødvendig med journalistisk erfaring.

Ved å jobbe på denne plasseringen vil du ha stor frihet til å skrive om det som interesserer deg. Er det kultur som fanger din interessse så er det mange kulturelle arrangementer i byen du kan skrive om. La Projects Abroads ansatte i Mexico og redaktøren din få vite om hva som interesserer deg når du søker, så skal vi prøve å sørge for at du får jobbe med akkurat det du ønsker.

Du vil få anledning til å virkelig bli involvert i arbeidet på plasseringen, enten det går ut på å gjøre intervjuer eller dekke arrangementer, og etter endt internship vil du sitte igjen med et stort antall publiserte artikler og en bred forståelse for det daglige livet i en avisredaksjon.

Frivillig arbeid på en radiostasjon i Mexico

Frivillige spiller inn en radiosending på et Journalistikkprosjekt i Mexico

Hvis du kunne tenke deg å jobbe med radio i Mexico så har du mulighet til det i Guzman. Radiostasjonen hører til journalistikk avdelingen ved et lokalt universitet. Du kan ende opp med å presentere et timeslangt radioprogram, tre dager i uken, eller gjøre research for artikler i byen, noe som gir deg mulighet til å komme tett på lokalbefolkningen.

Dersom du viser entusiasme og initiativ vil du få mulighet til å prøve deg innenfor mange sider av journalistikken, og kunne teste ut mange ulike arbeidsoppgaver. Tidligere frivillige har laget sports- og nyhetsartikler, vært med på å lede programmer som tar for seg aktuelle saker på direkten, gjort live-intervjuer og hjulpet til med å drive en svært populær studentradio. 

Denne plasseringen gir deg sjansen til å først observere, deretter til å involvere deg i radioproduksjoner og alt arbeidet som ligger bak. Etterhvert som du har bygget opp selvtilliten din, kan du kanskje få gjøre dine egne radioshow, med en kombinasjon av intervjuer, musikk og aktualitetssaker.

Det kreves at frivillige behersker spansk godt for å kunne delta på denne plasseringen.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Mexico har nå muligheten til å legge til et 7 dagers natur-og miljøprosjekt på slutten av sitt hovedprosjekt.

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲