Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Journalistikk på Samoa

Oversikt
  • Sted: Apia
  • Typer prosjekter: Reportasjer, print, nettjournalistikk og radio 
  • Rolle: Jobbe som reporter i en lokal dagsavis eller arbeide i et multimeadie selskap
  • Krav:Frivillige må ha minst middels gode engelskkunnskaper
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Hvis du interesserer deg for journalistikk er dette prosjektet på naturskjønne Samoa en gyllen mulighet til å opparbeide seg praktisk verdifull erfaring. Vær reporter i landets største avis, The Samoa Observer eller jobb i multimedia selskapet Talamua Media og få en opplevelse du sent vil glemme.

Som frivillig på journalistikkprosjektet på Samoa kreves det gode engelskkunnskaper både skriftilig og muntlig. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie som vil ta deg i mot med åpne ermer og lære deg så mye som mulig om landets egen kultur. 

The Samoa Observer

Frivillige på radiojournalistikkprosjektet på Samoa spiller inn et radioprogram

Med base i Apia får du innsikt i hvordan journalistikk i et trykt medie foregår. Denne plasseringen er en unik mulighet dersom du studerer journalistikk og ønsker praktisk erfaring, vil bygge opp en portefølje.

Hos the Samoa Observer får du jobbe som reporter, og du får muligheten til å bidra med research og å skrive artikler om temaer som du finner interessante. Avhengig av dine interesser, vil du også kunne få arbeide med fotografering, design av websider og sosiale medier. Som frivillig vil du følges opp av lokale journalister, og du vil få følge dem i deres daglige arbeid for å lære mer om journalistikk.

Du kan forvente å jobbe mandag til fredag, men det kan også hende du blir spurt om å jobbe enkelte helger. Arbeidsdagen varer vanligvis fra 8:30 - 17:30 så det vil bli lange, men innholdsrike dager. Det er bærbare PC-er og kameraer tilgjengelig på plasseringen, men ta gjerne med deg ditt eget utstyr hjemmefra.

Talamua Media

Frivillige skriver rapport på journalistikkprosjektet på Samoa

Hvis du ønsker å utforske ulike aspekter og medier innenfor journalistikken tilbyr vi prosjektplasseringer hos Talamua Media. Dette er et er et privat selskap som tilbyr konsulenttjenester innen medieløsninger.

Hos Talamuya Media kan du forvente å bli involvert i flere spennende medierelaterte oppgaver, som for eksempel print, nettjournalistikk og radio. For print vil du hjelpe til med å lage kataloger, Nettjournaslitikk innebærer utforming av nettaviser og velger du radio istedenfor vil du være «lærling» ved selskapets radiostasjon. Dersom du har noen spesielle interesser, vil vi svært gjerne høre om det for å tilrettelegge prosjektplasseringen din på best mulig måte.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på i dag! 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲