You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Journalistikk

Oversikt
  • Sted: Arusha og Dar es Salaam
  • Type plassering: Print
  • Rolle: På printplasseringen vil du jobbe sammen med et team av frilans-journalister i et magasin.
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra tre uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du har en brennende interesse for skriving, fotografering eller filmproduksjon og ønsker deg en litt annerledes opplevelse, så er vårt journalistikkprosjekt i Tanzania noe for deg. Som frivillig vil du få mulighet til å bygge deg opp en mappe med ulike typer arbeid samtidig som du får uvurderlig journalistisk erfaring mens du bor i en av de mest livlige landene i Afrika.

Du kan velge mellom å jobbe på en plassering som fokuserer på skriftlig journalistikk og en plassering der du vil drive med filmproduksjon. La oss få vite hvilket av disse to alternativene du kunne tenke deg når du søker.

Jobbe med skriftlig journalistikk

Journalistikkfrivillige i et møte i Tanzania med Projects Abroad

Frivillige som velger å jobbe med skriftlig journalistikk vil få muligheten til å skrive for én av to publikasjoner med et bredt fokus, der typiske temaer er nyheter, reise, business, lokale arrangementer og mote i Tanzania. Projects Abroad jobber tett med to magasiner som begge er dynamiske og voksende, og når ut til et bredt antall lesere over hele landet.

Det ene magasinet fokuserer på utdanning, og jobber for å informere ungdom om en rekke temaer. Dette magasinet har mer enn 24 000 lesere. I motsetning, når den andre publikasjonen ut til gründere, og utgis i rundt 5000 eksemplarer hver annen måned.

Gruppe med frivillige som jobber på journalistikkprosjektet i Tanzania med Projects Abroad

Som frivillig på printplasseringen vil du jobbe i et dynamisk team bestående av lokale frilans-journalister på magasinets hovedkontor i Dar es Salaam. Hovedoppgavene dine vil være innen markedsføring, research, forberede artikler, rapportskriving, delta på møter, og jobbe med ulike sosiale medier. Dersom du har en lidenskap for fotografi, vil du ha muligheten til å ta dine egne bilder som kan bli brukt i magasinene eller på sosiale medier. Du vil også få sjansen til å lage korte videosnutter fra intervjuer som kan legges ut på magasinets hjemmeside.

Arbeidstiden din vil normalt være fra ni til fire, mandag til fredag. Vi råder deg til å ta med din egen laptop og digitale kamera til å bruke i arbeidet, da fasilitetene kan være begrenset. Husk at journalistikk er et område der det er viktig at du motiverer deg selv og selv tar initiativ til å begynne på ting. Det finnes så mange mulige temaer du kan skrive om, men du må selv se dem og ta tak i dem – det er da du vil få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Gruppereise med frivillig arbeid i utlandet for deg over 19 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.