You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana

Oversikt
Datoer
  • Onsdag 20. desember 2017 - Tirsdag 2. januar 2018

Våre juleprosjekter er organiserte turer som går i julen. De er åpne for frivillige i alle aldre og du vil jobbe på prosjektet som del av en gruppe med andre frivillige fra hele verden.

Frivillig med en klasse med barn på et omsorgsenter i Ghana på barn- og ungdomprosjektet

Vårt prosjekt innen Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana holder til i Cape Coast. Frivillige jobber i en gruppe og tilbringer de to ukene på et barnehjem eller et dagsenter, hvor de vil leke med barna og ta seg av dem på formiddagene og pusse opp og dekorere bygningen på ettermiddagene.

Ved å bidra med å lage et nytt gulv eller å lage veggmalerier på grå og kjedelige vegger, vil du være med å gi et verdifullt og langvarig bidrag til plasseringen. Som julefrivillig vil du også kunne være med på å gi barna en hyggelig julehøytid.

Under oppholdet ditt i Ghana vil du lære om en annen kultur og du vil bli del av tett sammensveiset gruppe. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie som vil ta godt i mot deg og la deg få ta del i den ghanesiske levemåten.

Disse to ukene vil bli organisert etter en daglig timeplan. På kveldene og i helgene vil vi arrangere ulike aktiviteter. Du vil tilbringe jul og nyttår sammen med andre frivillige og Projects Abroads ansatte. Du vil ha sjansen til å besøke Cape Coasts berømte slavefort, og en av Ghanas vakre strender.

Du kan lese mer om våre andre prosjekter i Ghana her

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.