Projects AbroadProjects Abroad

Juniorfrivillig 12–15 år

En gruppe frivillige og ansatte på helgetur i Kambodsja

Er du mellom 12 og 15 år? Er du nysgjerrig på hvordan mennesker lever i andre land? Vil du bidra med meningsfylt frivillig arbeid og få venner fra hele verden? Delta som Juniorfrivillig!

Juniorfrivillig er gruppereiser for deg mellom 12 og 15 år som gir opplevelser og kunnskap som du ikke får på samme måte i klasserommet. Frivillig arbeid i utlandet er populært blant våre Ungdomsfrivillige fra 15 til 18 år, og flere og flere yngre verden over viser interesse for samme opplevelse. Juniorfrivillig bygger på vår erfaring med Ungdomsfrivillig, og er trygge og organiserte turer som fokuserer på å la de unge lære gjennom opplevelser.

Som Juniorfrivillig vil du få tett oppfølging fra våre egne lokalt ansatte, muligheten til å bli kjent med andre unge fra hele verden og et tettpakket, spennende program som inkluderer frivillig arbeid, sosiale aktiviteter og helgeturer.

Hva er juniorfrivillig?

På Juniorfrivillig er det stort fokus på kulturutveksling. Opplev landet du er i, lær om tradisjonene, prøv ny og annerledes mat og bli kjent med menneskene. Våre ansatte er med hele veien og sørger for en komfortabel og trygg opplevelse.

Prosjeker for Juniorfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲