Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship med Juss & Menneskerettigheter

Frivillige på menneskerettighetsprosjektet i et møte

Ønsker du deg juridisk praksis fra utlandet? Med et internship fra utlandet innenfor våre juss- og menneskerettighetsprosjekter kan du skille deg ut fra mengden, og kanskje til slutt få akkurat den jobben du ønsker deg. I tilegg til å være karrierefremmende, så vil et slikt opphold gi deg helt unike minner for livet.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt Juss & Menneskerettighet-prosjekt

Projects Abroad driver flere egne menneskerettighetssenter og samarbeider også med lokale organisasjoner. På menneskerettighets-prosjektene får du mulighet til å jobbe med menneskerettigheter på grasrotnivå, og være med og spre kunnskap og bevissthet om og rundt individers rettigheter. Arbeidet du utfører som frivillig på dette prosjektet, gjør at du vil bidra positivt i mange menneskers liv. Vi jobber med et vidt spekter av temaer, slik som kvinners rettigheter, homofiles rettigheter, flyktninger, unge lovbrytere og mye annet. Arbeidsoppgaver vil variere og kan inkludere å jobbe med informasjonsinnhenting, slik som undersøkelser og spørreundersøkelser eller samtaler med klienter, jobbe med ulike saker og skrive våre juridiske vurderinger av sakene eller holde workshops om ulike sider ved menneskerettighetene.

Vi har juridiske internship i Argentina, Ghana, Kina, Mongolia, Marokko, Senegal, Sør-Afrika, Tanzania og Togo. Disse plasseringene tilpasses dine erfaringer og bakgrunn, og derfor kan vi tilby opphold både for deg som ikke er helt sikker på om du skal gå videre med juss, du som er i gang med utdannelsen, og for deg som er ferdigutdannet jurist. Har du ikke noe juridisk erfaring så er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner, og har en spesiell interesse for arbeid med menneskerettigheter.

På disse praksisplasseringene får du en unik sjanse til å følge jurister i deres daglige arbeid i et utviklingsland. Du vil ha variert arbeid som blant annet, å skrive rapporter fra rettssaker, gjøre research, forberede og revidere juridiske dokumenter, besøke klienter, og holde presentasjoner i skoler og andre institusjoner i lokalsamfunnet. Dette gir deg meget verdifull arbeidserfaring fra anerkjente firmaer og organisasjoner i Afrika, Sør-Amerika eller Asia.

Har du spesielle ønsker i forbindelse med et internship innenfor jus og menneskerettigheter, så informer oss om dette, og vi vil forsøke å finne en plassering som passer for deg.

Juss & Menneskerettigheter i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲