Projects AbroadProjects Abroad

Kombinasjoner

Fair Machu Pichu

Det er så mye å velge mellom! Hvorfor ikke kombinere noen prosjekter?

Alternativ 1) Kombinasjon av forskjellige prosjekter i ett land

Du kan kombinere så mange prosjekter som du ønsker, så lenge du holder deg innenfor den oppgitte minimumslengden på prosjektene. Du kan benytte prislisten vår for å se en oversikt over minimumslengdene. Vi anbefaler at du deltar så lenge du kan, både du og prosjektene får mest utbytte av oppholdet ditt ved lengre opphold enn korte.

For å kombinere forskjellige prosjekter tar vi ikke dobbel pris. Du betaler prisen for det dyreste prosjektet du deltar på, og deretter  "Ekstra uke"-prisen for det andre prosjektet du ønsker å delta på. Merk at språkkurs og dykkerkurs ikke er omfattet av denne rabatten.

For eksempel:

Du ønsker å først å delta på et undervisningsprosjekt i 8 uker og deretter et medisinprosjekt i 4 uker, begge deler i Mexico.

Du vil da betale for 4 uker på medisinprosjektet (det dyreste av dem) og så 8 x "Ekstra uke"-prisen for undervisningsprosjektet.

Alternativ 2) Kombinasjon av land

Frivillige og nomader i et telt på nomadeprosjektet i Mongolia, Asia

Du kan kombinere alle våre destinasjonsland. Noen frivillige reiser til to land - enkelte frivillige reiser til fire eller fem!

Når du søker om to eller flere destinasjonsland, vil du få en rabatt på 10 % for hvert prosjekt du deltar på (språkkurs og dykkerkurs omfattes dessverre ikke av denne rabatten).

De fleste av våre prosjekter er velegnede for en jorden-rundt-billett, eller kan nås ved tog og andre transportsystemer. Projects Abroad Travel kan arrangere flybilletter, hvis du ønsker det.

Alternativ 3) Kombinasjon av land og prosjekter

Frivillige som ser ut over den lokale byen fra et utsiktspunkt i Bolivia

For den optimale opplevelse, la oss arrangere en rekke forskjellige opplevelser i ulike land. Et eksempel på en kombinasjon kan være:

Mexico – du arbeider på et prosjekt med barn i Guadalajara

Deretter…

Flyr du til Peru, hvor du deltar på vårt Inka & Wari-prosjekt, for så å reise videre til vårt natur- og miljøprosjekt i regnskogen

Deretter…

Reiser du gjennom Sør-Amerika til Argentina til vårt undervisningsprosjekt i Unquillo nær Cordoba.

Her er det kun fantasien som setter begrensninger! Spør oss gjerne om forslag til spennende kombinasjonsreiser.

Priskalkulator

Her kan du legge inn dine valg av destinasjoner og prosjekter og finne prisen på din drømmereise:

?
+
?
=
?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲