Projects AbroadProjects Abroad

Landsbyprosjekt på Samoa

Oversikt
  • Sted:Landsbyer på øya Upolu
  • Rolle: Hjelpe til med skoleaktiviteter og pågående prosjekter i lokalsamfunnet
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dette landsbyprosjektet på Samoa gir deg som frivillig muligheten til å fordype deg i det tradisjonelle samoanske landsbylivet, og å lære om landets fascinerende kultur.

Lokale menn og kvinner pyntet med blomster på en seremoni på Samoa

Du vil ha mulighet til å delta i mange forskjellige aktiviteter som er til fordel for lokalsamfunnet. Hvilke aktiviteter du får ta del i avhenger av dine egne ferdigheter og interesser.

Lokalbefolkningen på Samoa er alltid ivrige etter å lære, og som frivillig har du sjansen til å utveksle idéer og historier hjemmefra. Ved å ta i bruk evner og kunnskap vil du kunne undervise på den lokale skolen på morgenen og gjøre andre aktiviteter utover ettermiddagen. Skolen er et samlingspunkt i lokalsamfunnet, så å arbeide på skolen betyr at du vil bli en del av landsbylivet. Du vil lære å synge, danse og snakke som en innfødt.

Andre aktiviteter der du kan gi en hjelpende hånd kan være i en dramagruppe, med hagearbeid, gymtimer eller leseundervisning for barn og voksne. De frivillige vil også kunne organisere workshops med spesifikke temaer som kan være til hjelp for befolkningen. Kanskje du kan lære bort dine kunnskaper om grønnsaksdyrking, bærekraftige løsninger eller om sunn mat og livsstil.

Frivillig arbeid på Landsbyprosjektet på Samoa

Ved å bo og leve i landsbyen vil du bli en del av samfunnet, og du vil kunne lære og forstå måten det samoanske folket lever på. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie, noe som automatisk vil gi deg opplevelsen av dagliglivet til menneskene her, alt fra å lage og spise maten deres til å gå i kirken og å forstå oppbyggingen av samfunnet. Samoanerne er kjente for sin gjestfrihet så du vil raskt bli et medlem av familien.

Alle landsbyene ligger på hovedøya Upolou, som er kun én times kjøring fra hovedstaden Apia.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲