Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Dans i Romania

Oversikt
  • Sted: Brasov
  • Rolle: Sette sammen og koordinere dansegrupper, og lede workshops innen ulike dansestiler
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du er interessert i dans og koreografi, er vårt danseprosjekt den perfekte plasseringen for deg som frivillig. Frivillige kan drive danse-grupper, lede workshops, være danselærer på skole, og hjelpe til på danseprosjekter som rehabilitering for mennesker med funksjonsnedsettelser.

Frivillig i Romania som underviser en danseklasse på danseprosjektet

Som frivillig vil du ha mulgiheten til å møte og jobbe med erfarne dansegrupper. Du vil også kunne samarbeide med lokale danseskoler og klubber. Samarbeidet kan involvere workshops, diskusjoner, forestillinger, presentasjoner eller til og med å få assistere ved en nåværende produksjon. Det vil være mulig å få se forestillinger av disse gruppene, og også invitere dem til forestillinger som dine elever skal holde.

Som frivillig har du også mulighet til å arbeide på dagsentre som danseinstruktør, og til å få ta del i danseterapitimer for funksjonshemmede.

Frivillig arbeid med dans

Våre danseprosjekter ligger i Brasov. Én gang i måneden er de frivillige med på å organisere et danseshow med barn fra lokalmiljøet. Forestillingen vil være en historie basert på flere av danseformene dere har gått gjennom i undervisningen. Showet vil planlegges under veiledning av, og i samarbeid med vår veileder på danseprosjektet. Som frivillig kan du forberede, regissere og vise danserutiner for barn på skoler og dagsentre. Som del av prosjektet vil du også lære tradisjonell rumensk dans, som vil være en del av showet.

Arbeidstidene på dette prosjektet er fleksible og varierer i forhold til hvilke aktiviteter som er satt opp. Noen workshops og framvisninger kan skje på kvelder og i helger.

For å delta på dette prosjektet er det ønskelig med erfaring innenfor dans og/eller koreografi da det vil være vanskelig å arbeide alene uten å ha noen tidligere erfaring. Videre kreves det mye energi, kreativitet og et åpent sinn. Prosjektet er svært fleksibelt og formålet er å skape unike og kreative forestillinger og danseshow for lokalsamfunnet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲