You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Musikk & Dans i Sør-Afrika

Oversikt
  • Sted: Cape Town
  • Rolle: Varierer med hva du velger, men kan innebære og undervise skolebarn i musikk eller dans
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Sør-Afrika har en av verdens mest dynamiske kulturer, hvor musikken og dansen har et eget umiskjennelig særpreg. Enten du tar en pause fra karrieren, har friår eller bare skal på en ferie vil vårt prosjekt by på spennende utfordringer, hvor du kan være med å produsere musikk og dele din kunnskap med skoleelever i en av Cape Towns fattige townshiper.

Frivillig arbeid på musikk- og dans i Sør-Afrika

Frivillige på musikkprosjektet i Sør-Afrika danner en ring

Som frivillig på musikk- og dansprosjektet i Sør-Afrika kan du velge å delta i ett av følgende aktiviteter:

  • Undervise musikk
  • Undervise dans (ballet og moderne dans)

Undervise musikk

Frivillige har mulighet til å drive musikkundervisning for barn og ungdom i alderen 7 til 18 år på en lokal skole og i den fattige townshipen Lavender Hill. Frivillige jobber vanligvis i den vanlige undervisningstiden fra mandag til fredag. På dette prosjektet vil du kunne lære barna å spille et instrument, drive stemmetrening, hjelpe dem med å forstå grunnleggende musikkteori, lære dem å danse - eller en kombinasjon av alt dette! 

Skolen har et eget studio, fullt utstyrt med instrumenter, hvor du som frivillig kan jobbe mandag til fredag i skoletiden. 

Vi planlegger å starte et korps eller orkester i lokalsamfunnet. I forkant av dette ligger fokuset på å lære elevene å spille gitar, piano, fiolin, saksofon og klarinett. Du kan velge å ha fokus på å undervise i et av disse instrumentene, og du kan undervise elevene i alle aspekter av musikk du måtte ønske. Hvis du har egne instrumenter, så ta disse gjerne med (men snakk med vår koordinator om forsikring av disse).

Sang er også populært hos studentene og mange av dem deltar i et lite kor. Dersom du har noe erfaring med sang eller kordirrigering så finnes det en plass for deg her. Dette alternativet inkluderer også tradisjonell musikkundervisning, hvor elevene kan lære og dele kulturelle og tradisjonelle sanger.

Det er nødvendig med noe forkunnskaper og praktisk erfaring fra musikk og musikkteori for å delta på dette prosjektet.

Undervise i dans (ballett og moderne dans)

Dersom dans er din lidenskap, så har du muligheten til å undervise skolebarn i ballett eller moderne dans. For å velge dette alternativet forventes det naturlig nok at du har en viss bakgrunn fra dans.

 

La oss få vite hvilket alternativ du ønsker å jobbe på når du søker.

Alle frivillige som deltar på et av de andre prosjektene våre i Sør-Afrika kan nå legge til en uke med frivillig arbeid på Natur- & Miljøprosjektet vårt, hvis de ønsker det. Frivillige som deltar for kun en uke må ankomme prosjektet på en mandag.
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Frivillig arbeid på budsjett
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.