Projects AbroadProjects Abroad

Musikk & Kulturprosjekt i Senegal

Oversikt
  • Sted: St. Louis
  • Rolle: Arbeide med lokale musikere
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra tre uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

På frivillig arbeid med musikk og kultur i Senegal får du en unik mulighet til å bli kjent med den senegalesiske kulturen i Vest-Afrika. Du vil lære om Senegals historie og du vil lære litt wolof som er et lokalt språk i Senegal. I tillegg vil du bli kjent med den hyggelige befolkningen, smake på maten og fokusere på musikken.

Lokale spiller trommer på musikkprosjektet i Senegal

Musikk er en viktig del av livet for senegaleserne. På en kort tur gjennom gatene i St. Lois vil du kanskje se små barn tromme på improviserte instrumenter, tenåringer slå seg løs med dans, reklameskilt for neste konsert i en av byens kafeer, og butikker som selger den lokale trommen, djembe.

Som frivillig på dette prosjektet i Senegal så vil du jobbe sammen med et lokalt band bestående av talentfulle musikere, som villig deler sin musikkglede med deg. Du kan velge å lære deg et nytt instrument, eller du kan delta med et instrument du allerede spiller.

På formiddagen vil du gå på forelesninger om senegalesisk kultur og du vil kurses i det lokale språket, wolof. Med dine nye kunnskaper og erfaringer vil du lettere kunne kommunisere med gateselgere, vertsfamilien og hele lokalsamfunnet.

På ettermiddagen vil du jobbe sammen med musikerne og lære om tradisjonelle instrumenter og musikk. Du vil kunne delta på deres konserter i de lokale kafeene, og griper du muligheten, så kan du kanskje også få spille sammen med dem på det instrumentet du velger å bruke.

Frivillige som kun er interessert i musikkdelen av dette prosjektet kan velge å kombinere prosjektet med frivillig arbeid med barn & ungdom, undervisning, journalistikk, Medisin & Helse eller Menneskerettigheter.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲