You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Landbruk & Lokalsamfunn i Ghana

Oversikt

Vårt landbruk- og lokalsamfunnprosjekt ligger i Akuapem Hills, som er den mest landlige av de regionen vi jobber i i Ghana. Prosjektet er fremdeles under utvikling, og frivillig arbeid her bør derfor kombineres med et annet prosjekt, som undervisning, barn og ungdom eller byggeprosjekt.

Ansatte som viser fram demonstrasjonsgården som er laget med Projects Abroad i Ghana

Prosjektet består av en liten gård og hage, og ligger kun femten minutter unna vårt regionale kontor i Akuapem Hills. Frivillige har ansvar for å hjelpe til med alle oppgaver som må utføres på prosjektet, enten det er snakk om å stelle dyrene, dyrke mat eller blomster, stell av urtehagen eller jordforvaltning. Gården arrangerer også besøk fra skoler i området, slik at barna kan se og lære.

På gården dyrkes blant annet små mengder grønne bananer, papaya, gulrøtter, løk, rotgrønnsaker og søt paprika. I tillegg har gården også noen kaniner, marsvin og kyllinger.

Som frivillig vil du også hjelpe til når barn fra lokale skoler kommer på besøk. Barna får da opplæring i hvordan de kan dyrke avlinger på en bærekraftig måte, og de lærer hvordan de skal ta seg av de ulike dyrene. Hvordan identifisere ulike frø og hvordan gro urter er også en viktig del av undervisningen.

Frivillige får selv opplæring fra våre lokale spesialister i ulike teknikker som benyttes på prosjektet, og de får egne undervisningsbøker som brukes når det kommer skolebesøk.

I fremtiden håper vi å utvikle hagen til å bli en bærekraftig, økologisk gård, og vi ønsker fortsatt å jobbe tett sammen med lokalsamfunnet, slik at den viktige bevisstheten rundt naturvernsspørsmål overbringes til den neste generasjonen.

Grunnet varmen og det fysiske arbeidet vil du på dette prosjektet jobbe fra klokken 8 og morgenen og fram til lunsj. Frivillige som ønsker å jobbe også om ettermiddagene kan hjelpe til på den lokale skolen.

Du kan delta på dette prosjektet fra én uke og oppover.

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲