Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Landbruk på Jamaica

Oversikt
  • Sted: Manchester
  • Rolle: Frivillige vil delta i en rekke landbruksaktiviteter
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker 
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillige på Jamaica kan delta i landbruksprosjektet som utvikler et jordbruk som er tilpasset lokalsamfunnets behov. Prosjektet er tilgjengelig for alle frivillige uansett erfaring og kvalifikasjoner, men passer spesielt godt for deg som studerer agronomi, entomologi, sykdomskontroll, økologisk jordbruk, markedsføring, landbruksteknikker, planteernæring eller lignende.

Din rolle som frivillig

Gård hvor frivillige på landbruk- og lokalsamfunnprosjektet på Jamaica jobber

Bærekraftig jordbruk er viktig for mange små jordbrukere i utkanten av Manchester-området. Bønder utgjør 20 % av Jamaicas arbeidsstyrke. Dette representerer nærmere 160 000 familier som er avhengig av jordbruk. Økende kostnader av gjødsel og landbrukskjemikalier, i tillegg til manglende støtte innvirker på levebrødet til mange bønder.

Som frivillig på dette prosjektet vil du kunne jobbe på mange forskjellige gårder som er til nytte for dagsentre, hjem for fysisk og psykisk utviklingshemmede, lokale skoler, bønder, landbruksselskaper og institusjoner for landbruks-forskning. Disse gårdene er enten økologiske eller ikke-økologiske, beskyttede, med åpne dører eller forskningsbaserte. 

Din rolle vil være å hjelpe til med vedlikehold av gården, samt planting og høsting av avlinger. Du kan også hjelpe eldre, syke eller funksjonshemmede bønder til å opprettholde deres åkre og undervise om landbruk som levedyktig karriere.

Som frivillig vil du oppleve ulike landbruksteknikker i dette tropiske landet. Om du har mye erfaring med landbruk, kan du også lære fra deg dine kunnskaper om landbruksteknikker til lokale bønder og studenter. 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲