Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid & Internship - Medisin & Helse

Medisin & Helse – hjelp, lær, opplev!

Jobb frivillig på sykehus og klinikker i utlandet! Opplev helsesektoren i et utviklingsland, skaff deg tverrkulturell fagkompetanse og få et tilskudd til CV-en din. Våre medisin og helse-prosjekter verden over gir deg muligheten til å hjelpe, lære og oppleve.

Klikk her for å velge fagfelt for Medisin & Helse

Våre prosjekter passer for deg som studerer, deg som er ferdigutdannet og for deg som bare er nysgjerrig på å lære mer om helsesektoren i et utviklingsland. På frivillig arbeid med medisin og helse kan du jobbe frivillig innen følgende felt:

Hva får jeg på frivillig arbeid innen medisin og helse?

Frivillig arbeid med medisin og helse - hjelp, lær, opplev!
  • En plassering skreddersydd dine interesser og kompetanse
  • Tverrkulturell fagkompetanse
  • Et bredt utvalg av fagfelt verden over
  • Internasjonal arbeidserfaring
  • Tilskudd til CV-en
  • Tett oppfølging fra våre egne lokalt ansatte

Hjelp og bidra med helsetjenester verden over. Jobb som frivillig uten arbeidserfaring, praksisstudent eller ferdigutdannet på jakt etter nye utfordringer utenfor Norges grenser. Dette vil gi deg klinisk, prosedyremessig og internasjonal erfaring.

Opplev medisinske yrker fra et nytt perspektiv. På grunn av manglende ressurser og begrenset tilgang til utstyr vil du oppleve store forskjeller på den medisinske standarden. Dette vil utfordre deg til å se helsesektoren med nye øyne og gi deg et stort fortrinn på et personlig og karrieremessig plan.

10 grunner til å ta din praksis I utlandet

Lær fra dyktig medisinsk personell. Du vil aktivt delta i de daglige arbeidsoppgavene ved sykehuset, klinikken eller senteret du jobber på. I løpet av arbeidsdagen vil du observere leger og sykepleiere i deres arbeid, i alt fra legevisitter til operasjoner. Din praktiske deltakelse vil variere, avhengig av din bakgrunn, erfaring og stå-på-vilje. Frivillige som viser interesse og engasjement som er initiativtakende og selvstendige vil av erfaring få tildelt mer ansvar og få muligheten til å utføre praktisk arbeid.

Vi gir deg en prosjektplasseringen som innfrir dine ønsker og kvalifikasjoner. Hvis du har preferanser eller interesser innenfor et spesielt fagfelt setter vi pris på om du gir oss beskjed når du søker. Da har vi rikelig med tid til å finne den ideelle plasseringen.

Ta din praksisplass i utlandet. Vi skreddersyr din plassering! Dette vil gi deg verdifull tverrkulturell erfaring og bedre forståelse av helsesektoren i et internasjonalt perspektiv. Les mer om praksisplasser og internship.

Ferdigutdannet og på jakt etter internasjonal erfaring? Vi anbefaler våre Prosjekter for Profesjonelle. Arbeid som kvalifisert fagpersonell, få internasjonal erfaring og utvid din medisinske horisont.

Utforsk tradisjonell medisin. I flere av dagens utviklingsland er behandling med medisinske planter svært utbredt. I Kina og Sri Lanka tilbyr vi plasseringer innen tradisjonell medisin. Som vestlig praktiserende kan dette være verdifull og interessant erfaring å ta med seg. Du har også muligheten til å kombinere tradisjonell medisin med vestlig praksis, for å få en mer helhetlig medisinsk erfaring.

Hvordan Medisin & Helseprosjekter utgjør en forskjell

På alle våre Medisin & Helseprosjekter benytter vi oss av en sikker og anonym database for å følge det medisinske arbeidet som gjøres i de ulike destinasjonene vi jobber i. Databasen gir ansatte og frivillige mulighet til å samle informasjon når vi jobber med oppsøkende medisinsk arbeid eller utfører bevisstgjøringsprogrammer, lage pasientprofiler – så vi kan følge opp pasienter vi møter ofte, analysere og rapportere våre resultater, og samle informasjon og publikasjoner relatert til helseutfordringer hvor vi jobber.

Alle disse faktorene vil hjelpe oss å nå våre langsiktige mål fastsatt i våre forvaltningsplaner, som vi kaller "Medicine & Healthcare Management Plans". Disse planene kan du finne på hver enkelt prosjektside. Det vil også hjelpe oss å forbedre helsetjenestene vi tilbyr, og gi bedre muligheter til å jobbe mer målrettet på prosjektene rundt om i verden. For eksempel, hvis vi oppdager at det er en høy forekomst av hiv-infeksjoner i et lokalsamfunn kan vi fokusere på å gjennomføre bevisstgjøringskampanjer for å øke bevisstheten rundt sykdommen og hvordan den smitter.

Hva venter du på? Start planleggingen i dag.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Medisin & Helse i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲