Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Barsel og Fødeavdeling

Skal du bli jordmor? Hjelp barn til verden i utviklingsland

Du kan delta på frivillig arbeid innen barsel på flere av våre destinasjoner. På de fleste fødeavdelinger kan du delta selv om du ikke har utdanning eller erfaring. Du må da være klar over at du i hovedsak vil få en observerende rolle. Du vil likevel få god innsikt i hvordan det er å arbeide på en fødeavdeling. Et opphold som frivillig innenfor barsel vil være en fin mulighet til å finne ut om jordmoryrket er noe for deg. På enkelte destinasjoner stilles det krav til dine språkkunnskaper. Du kan lese mer om dette under det enkelte prosjekt.

Klikk her for å velge destinasjon for Barsel- og Fødeavdeling

Ettersom våre prosjekter innenfor barsel er i utviklingsland og sykehus og klinikker ofte mangler ressurser, må du være forberedt på å oppleve enklere forhold og at behandlinger blir gjennomført på en annen måte enn du er vant til her hjemme.

Din aktive deltakelse på prosjektet avhenger av din bakgrunn og erfaring, men egen innstilling har også mye å si for hvor mye du får bidra. Er du oppriktig interessert og engasjert vil både du og prosjektet få mer ut av oppholdet ditt. Dersom du har preferanser eller interesser, kan du gi beskjed når du søker slik at vi kan tilpasse plasseringen etter dine ønsker og kvalifikasjoner.

Planlegger du en praksisplass innenfor barsel kan du lese mer om det på vår webside om praksisplasser og internship.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Barsel- og fødeavdelingprosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲