Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Frivillig Arbeid på Fødeavdeling i Senegal

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: St. Louis
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Få verdifull kunnskap som jordmor ved å delta i prosedyrer for jordmødre på en fødeavdeling
  • Krav: Frivillige må være nyutdannede eller erfarne jordmødre, og snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Ved å jobbe frivillig på vårt prosjekt inne barsel/fødeavdeling vil du få en spennende mulighet til å oppleve fødselomsorg på noen av de fattigste medisinske institusjonene i et utviklingsland. Som frivillig vil du kunne få innsikt i hvordan en jordmorpraksis fungerer med dårlige fasiliteter og mangel på midler.

Fødeavdeling på et Barsel- og fødeavdelingprosjekt for frivillige i Senegal

Du vil arbeide på en fødeavdeling på et sykehus, og jobbe sammen med de ansatte på avdelingen. Du kan få ta del i omsorgsarbeid før og etter fødsel, men du kan også få være med under selve fødselen. Ved å bli en del av teamet, vise engasjement og interesse, vil du kunne få mer å gjøre. På noen plasseringer vil du også kunne få delta innen gynekologi og familieplanlegging.

Alle frivillige må være klar over at fasilitetene på disse plasseringene vil være enkle, og behandlingsmetodene er noen ganger av en annen standard enn du er vant til hjemmefra. Du kan oppleve utfordrende fødsler og du rådes til ikke å bli følelsesmessig involvert i pasientene.

Din eksakte timeplan vil vanligvis bli satt opp ukentlig, sammen med din veileder og en ansatt fra Projects Abroad.

Hva kreves for dette prosjektet?

Alle frivillige på dette prosjektet i Senegal må være nyutdannede eller erfarne jordmødre for å få delta.

Du må også ha gode muntlige franskkunnskaper. Det er viktig at du kan kommunisere på fransk siden få av de ansatte og pasientene snakker engelsk. Du vil også bli bedt om å sende inn en kopi av CV-en din etter at du har lagt inn søknad, slik at vi kan finne en plassering som passer ditt erfaringsnivå og interesser på best mulig måte.

Når du jobber frivillig i Senegal vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Du vil kunne forbedre franskferdighetene dine, og vil også kunne plukke opp noen ord og uttrykk på det lokale språket wolof. Mange av våre vertsfamilier bor i nærheten av hverandre slik at det er enkelt å holde kontakten med andre frivillige. Sammen med andre frivillige kan du se og oppleve noe av det nærområdet har å by på.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Senegal Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du ikke har den erfaringen som kreves for en plassering innen barsel/fødeavdeling kan kanskje et av våre prosjekter med barn & ungdom være av interesse.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲